sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Viikonloppuilua

Viikonloppu hujahti nopeasti ohi eikä salilla tullut oleiltua yhtä paljon kuin olin suunnitellut. Perjantaina kävin testaamassa uusimman BodyPumpin. Pitkän tauon jälkeen laitoin viisaana hieman vähemmän painoja, jotta kroppa ei olisi tunnin jälkeen aivan hajalla. No eipä auttanut... Alun kuuden minuutin kyykkybiisi piti huolen siitä, että koko kroppa tärisi tunnin ajan ja pitkään sen jälkeen. Eilen aamulla demonstroinkin sitten pingviinikävelyä ja päätin jättää spinning45 ja pump45 välistä. Se siitä triplalauantaista! BodyJamin väliin jättäminen ei tietenkään tullut kysymykseen  ;)
Puolet oli jo uutta BodyJam 65 Afro Circus Jam! Ihana kesäinen fiilis tuli sitä jammaillessa <3
Tässä kuvia viikonlopusta:

Afrojamiin valmistautumassa. Jumppasalissa oli onneksi viileä sinne mentäessä, ulos kävellessä hiki tuntui valuvan lattialle asti lammikoiksi.

Ompelin takapihan terassille hyttysverhot ja isän kanssa ripustettiin ne lauantaina. Nyt siellä saa nauttia vaikka aamiaisesta ilman verenimijöitä!

Slush- juoma maistui erityisen hyvältä kuumana päivänä; kuvan juoma on alkoholiton omena sillä olin autolla liikkeellä :D

Sunnuntain hikitreeni koostui oman huoneen siivoamisesta ja puutarhatöistä.

Ja nyt mä lähden tekemään banaanilettuja! Viikonlopun kunniaksi päälle tulee tuoreita mansikoita ja vaniljakastiketta nam :)

2 kommenttia:

 1. Luin kuvatekstin ekaks, että: "Afrojahtiin valmistautumassa." Mietin, että mitäköhän nyt oot oikein keksinyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli paha! :D
   Ehkä mä vielä keksin jotain tohon liittyen...

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)