maanantai 3. kesäkuuta 2013

Mahtava alku viikolle

Päivä lähti käyntiin aikaisin, sillä vein koirat lenkille jo puoli kuuden aikaan. Ilma oli juuri sopiva lenkille, tämän hetkiseen lämpötilaan verrattuna jopa "kirpakka". Itse tykkäisin käydä lenkillä keskipäivän kuumassa auringossa, mutta koirille se ilma ei sovi. Pitäisiköhän joku kerta ihan pokkana kokeilla talvitakki päällä tehdä keskellä kesää lenkki, ihan siis tieteellisen tutkimuksen vuoksi...? Lenkin jälkeen nukuttiin karvapallojen kanssa pari tuntia ja olo oli milteinpä oudon pirteä!Aurinko porotti aamupäivällä jo sen verran hyvin että nurmikonleikkuu oli yhtä hikisuihkua. Kylmä siideri aurinkotuolissa olisi luullut kruunaavan tämän hyötyliikuntahetken. Väärin (tällä kertaa ainakin)! Tämä tyttö suuntasi sen sijaan viikon ensimmäiselle salireissulle. Kuten arvata saattaa, sain nauttia ylhäisestä yksinäisyydestä koko treenin ajan. Treeni tuntui miltein meditaatiolta kun sain kokeilla omiani ilman muiden läsnäoloa. Pariin otteeseen itseänikin alkoi naurattaa oma sähellys... Enpä tästä aiheesta kehtaa sen enempää kirjoittaa :D

Treenin runko:
Penkkirunnerrus 3x 10
Vatsarutistus Kinesis laitteessa bosupallolla 3x 15

Puristus ristikkäistaljassa 3x 10
Vartalonkierto kahvakuulalla 3x max

Maastaveto 3x 12
Ylätalja eteen 3x 10

Yhden käden soutu 3x 10
Jalkojen lasku ja nosto penkillä 3x max

Pystypunnerrus 3x 10
Vipunosto sivulle 3x 10

Treeni kesti miltein kaksi tuntia, sillä lisäilin ekstraliikkeitä patterien/parien väliin sattumanvaraisesti. Maastavetoihin sain  lisäpuhtia kun huomasin vetoremmit salin seinustalla ja päätin kokeilla niitä. Nokkelana tyttönä tietenkin googlasin oikean tavan kieräyttää ne tangon ympärille. Miksi mä en ole keksinyt näitä aikaisemmin? Tehot ja painot nousivat paljon paremmin kun käsien puristusvoima ei pettänyt kesken kaiken.


Core sai erityistä huomiota noissa mun ekstroissa. Treeniin tuli heitettyä mukaan kylkirutistuksia, vatsoja ab solo laitteessa, rullaus pallolla punnerrusasennosta, omia variaatioita vatsalihaksista Kinesiksessä..

Nyt kun pääsin kerrankin treenaamaan aivan yksin salilla uskalsin kokeilla Annan niin paljon hehkuttamaa lantionnostoa smithissä. Kymmenisen minuuttia sähläsin penkin, steplaudan ja asennon kanssa mutta vihdoin ja viimein onnistuin. Eipä tätä turhaan sanota tiukaksi liikkeeksi! Pakarat oli aivan tulessa viimeisissä toistoissa. Joidenkin sarjojen lopussa oli pakko pysähtyä viimeisen toiston jälkeen paikalleen kun takamusta viilteli ihanan tuskainen kipu. Innostuin tekemään lantionnostoa ehkä turhankin monta sarjaa, mutta kun se oli niin hauskaa! Huomenna voin tosin olla asiasta eri mieltä...Tämä päivä aloitti juuri täydellisesti mun virallisen kesälomaviikon!
Toivottavasti kaikilla muillakin on ihanan aurinkoinen viikonalku! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)