keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kesä korkattu

Auringonoton suhteen, talviturkki on vielä visusti päällä ja saa nähdä lähteekö se ollenkaan. Tänään oli siis vapaapäivä töistä ja ajattelin olla hieman erilainen. En siis tavalliseen tapaani liimautunut telkun ääreen leffoja ja sarjoja katsomaan vaan suuntasin bikineissä pihalle. En yleensä osaa maata paikallani pitkään, mutta nyt onnistuin makaamaan reippaasti päälle tunnin aloillani. Voi ehkä johtua siitä, että nukahdin aurinkotuoliin...

Kohta ex-kalkkilaivan kapteeni?
En ole pitkään aikaan "muistanut" syödä chlorellaa. Jauhepussi on kyllä hyllyssä sheikkerin vieressä ja mehuja jääkaapissa, mutta jotenkin se aina unohtuu sekoittaa. Mm. kanelilla ja sitruunalla oon saanut melko hyvin peitettyä chlorellan maun mun green juicea tehdessäni. Puoli litraa cocktailia on mennyt tosin välillä yökäten alas jos on erehtynyt hiemankin kauemmin pitämään juomaa suussa. Juuri sellainen aromi kuin olisi sukeltanut järvenpohjaan hakemaan mutaa... Mutta nyt ollaankin läpimurron ja jännän äärellä: keksin kokeilla chlorellaa "shottien muodossa".Päähänpistona päätin kokeilla tälläistä. Puoli litraa järvimutaa on aika inhottavaa vetää joka päivä, mutta miten olisi yksi pieni shotti kyseistä ainetta? Löysin ekstraison ruokalusikan, johon ladoin seuraavia aineksia: piimää, puolikas teelusikka chlorellajauhetta, lisää piimää, agave siirappia ja runsaasti sitruunamehua. Varmuuden vuoksi menin tiskialtaan viereen ison vesilasin kera jos sattuisikin niin etten saisi annosta alas. Tieteellisen kokeiluni tulos oli seuraava: En maistanut chlorellaa ollenkaan ja jopa nuolin koko lusikan tyhjäksi! Mission impossible made possible ;) Jatkossa ei siis ole mitään syytä olla syömättä tota energialatausta aamuin illoin.

Muutama sana alkuviikon treeneistä: Sunnuntai aiheutti oloja. Itse asiassa takamuksessa tuntuu vieläkin se tappotreeni. Tietääpä että tehosi... Maanantaina kuitenkin menin "palauttavaan" pumpiin ja eilen tuli tehtyä tiukka coretreeni ja päivän kruunasi iltadisko. Pienestä alakroppajumista huolimatta tänään tykitetään Lauran spinussa. Sillä se lähtee millä se on tullutkin! ;)

Ei liity tekstiin mitenkään mutta katsokaa kuinka suloinen tää on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)