torstai 30. toukokuuta 2013

Summer Time

Ulkona on jo tosi kesäinen ilma, mutta mulle tulee oikein kesäinen fiilis kun saadaan uudet Les Millsit kehiin! Tiistaina saatiin muutaman biisin maistiaisia BodyJamista ja eilen BodyCombatista. Vielä on vaikea sanoa mielipidettä kummastakaan, parit pyörähtämiset ja hakkailut lisää tarvitsee ennen kuin liikkeistä muodostuu mielikuva (ja muutama kerta enemmän ennen kuin pystyy musiikkiin keskittymään). Vaikkei mukana vielä pysynyt, niin salin trooppinen ilmasto piti kyllä olon hikisenä. Kroppa on ollut viimeisen viikon ajan duunista niin väsynyt ja jalat hieman jumissa pyöräilystä ettei tehot meinanneet irrota niin millään. Pystyinpä paremmin keskittymään tekniikan tutkailuun.Summer time tai pikemminkin "samo tie"oli sanat mitä huusin pienenä auton takapenkillä kun lähdettiin perheen kesken lomailemaan. Sitä olisi tehnyt mieli huutaa tänään kun kahdelta pääsin töistä, sillä mulla alkoi kahden viikon kesäloma! Vaikka mielestäni meninkin suoraan koulusta "rentoutumaan" duuniin, tulee tämä tauko sieltä kyllä todella tarpeeseen. En sinänsä stressaa töistä mutta se on kieltämättä tosi fyysisesti vaativaa hommaa etenkin pyhien aikaan. Kahteen seuraavaan viikkoon ei mulla herätyskello soi ja koko päivä on aikaa vain itselleen :)


Treenaaminen ei todellakaan jää vähemmälle, päinvastoin. Mulla olisi vähän joka päivälle suunniteltuna salia ja jumppia. Etenkin salin puoleen aion panostaa, sillä melko pian aikoisin saada uuden treeniohjelman. Suunnitelmissa olisi myös tehdä vähän pidempiä pyörälenkkejä jonnekin. Toisaalta jos ei sattuisi huvittamaan (siis mitä sellainen on?) niin sitten jään löhöämään sohvalle. Magic Mike leffa voisi kuulostaa oikein hyvältä illanvietolta... Tai jospa yrittäisin opetella auringonottoa ilman, että viiden minuutin välein alkaa ketuttamaan "kun ei oo mitään hyödyllistä tekemistä". Tosin joku sanoi mulle vähän aikaa sitten ettei osaa kuvitella mua ruskettuneena. We'll see... ;)

No summer without parties!

2 kommenttia:

  1. heips. oon nähny monesti sun kommentoivan samoihin blogeihin, joita itekin seuraan niin nytpä vasta tajusin klikkailla että sullahan on omakin blogi :) eipä mulla mitää asiaa, kunhan ilmoitin käynnistäni. Kivaa lomaa ja hyviä reenejä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinullekin :) Ihanan aurinkoinen sää oli tänään vaikka aamulla näyttikin päinvastaiselta!

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)