lauantai 15. kesäkuuta 2013

Triplalauantai

Kesäloman toiseksi viimeinen päivä käynnistyi missäs muuallakaan kuin salilla. Tällä kertaa mun lauantaihin kuului tavallista pidempi treeni, sillä vedin kolme tuntia putkeen (tarkalleen ottaen 45min+45min+1h). Spinningohjaaja katsoikin mua kun tulin spinningsaliin peruspaikalleni eturiviin ja sanoi: "Ai sä meinaat vetää triplat tänään?".  Pitkään on pitänyt kokeilla ja nyt kun ei ollut muita kiireitä niin se oli no excuses and let's go!

Spinningin ohjasi mun aivan ihana BodyPump ja BodyCombat ohjaajani, joten tiesin odottaa kovaa tykitystä. 45 minuuttia pelkkää ylämäkeä ja alamäkijuoksuja ilman palauttelua yllätti kuitenkin hieman odotukset :D Kroppa oli hieman epävireessä näin aamusta, mutta luovuttaminen ei ollut vaihtoehto. Tunnin jälkeen pyörän ympäristöä peittikin hikilammikko ja pyörästä oli vaikea saada jalkoja irti... Lämmöt oli kuitenkin hyvin kohdillaan kolmen vartin BodyPumpia varten. Ja heti oppi jotain "uutta": Ei ehkä kannata yrittää vetää hikisiin jalkoihin niitä tiukimpia jumppatrikoita jos on kiire.

Sokerina pohjalla oli tietenkin itse täydellisyys, päivän pelastaja ja jorailutunti eli BodyJam. On oikeastaan mahdotonta kuvailla sitä fiilistä mikä siellä tunnilla on! Spinun ja pumpin jälkeen olin ehtinyt nopeasti juoda hieman palautusjuomaa, joten tämänkin tunnin pääsin tykittämään täysillä enkä hyytynyt kesken. Ensimmäisestä afrojamiosasta alkoi jo saamaan kunnolla tehoja (etenkin corelihakset sai kyytiä) ja toinenkin osio uudesta ohjelmasta oli helpompi tehdä kun tiesi mitä odottaa  Harmi etten vieläkään ole saanut uutta sykevyötä, tänään olisi todellakin ollut tarpeen...

Olin odottanut täyttä romahdusta energiatasossa heti tuon triplan jälkeen. Ja mitä vielä: Olo oli kuin superpallon nielaisseella aropupulla! Ehkä ulkonäkö oli toista kun saunassa kysyttiin onko mulla hieman huono olo.. Kunnon palautusruokaa kotona saatuani kroppa alkoi tosin mennä veteläksi. Nyt jos nukkuisi pienet päiväunet niin voisi keksiä jotain hullun hauskaa illaksi ;)

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)