maanantai 27. toukokuuta 2013

Bon JoviNyt alkaa vasta upota tajuntaan kuinka tajuttoman mahtava päivä eilen oli! Suunnattiin iltapäivästä työporukan kanssa yhdessä Tampereelle Ratina Stadionille Bon Jovin keikalle. Matka kului railakkaasti ja fiilis oli sanoinkuvaamaton kun päästiin keikkapaikalle. Stadion oli aivan tupaten täynnä kun 25 000 ihmistä oli tullut seuraamaan yhtä maailman parhaimmista bändeistä!


Lavarakennelmana toimi todella massiivinen amerikkalaisen auton etuosa. Ai että kuinka mä aloin taas himoitsemaan tollaista autoa itselleni... Saavuttiin Ratinalle juuri Bon Jovin aloittaessa miltein kolme tuntia kestäneen shownsa. Kirkkaana paistava aurinko vei valoefekteiltä parhaan teränsä keikan alussa, mutta fiilis oli siltikin aivan sanoinkuvaamaton. Keikalla kuultiin niin uutta kuin vanhaa tuotantoa sekoituksena. Etenkin vanhat hitit saivat koko Stadionin räjähtämään. Kaikki lauloivat ja hyppivät musiikin tahtiin. Herra Bon Jovi ehti myös vitsailemaan biisien välissä: kertoi käynnistään Suomessa kun loukkasi polvensa  muttei siltikään antaut periksi ("my knee bone isn't attached to singer's bone") ja kannusti viereisissä kerrostaloissa keikkaa seuranneita.

Vaikka kuinka yrittäisin en pystyisi niin millään kuvaamaan sitä tunnetta mikä mulla oli siellä keikalla. Kyseisen bändin taival on kestänyt jo kolmekymmentä vuotta eikä loppua näy. Ja mikä kunto niillä miehillä on! Itselle tapahtui pieniä hyytymisiä fiilistellessä, mutta nämä herrat jatkoivat 200% meiningillä loppuun asti. Sydän suli aivan kokonaan ja polvet vain tutisivat kun herra Jon Bon Jovi väläytti valloittavaa hymyään (ja niitä vitivalkoisia hampaitaan) vähän väliä <3

Koska kuvat ovat sanoja tehokkaampia, tässä on muutama kipale kuvia ja videoita:


  

  
 
 

 

Voih... <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)