sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hyötyliikuntaviikonloppu

Selailin äsken tämän viikon Heiaheia tilastoja ja totesin, että tämän viikot treenit ovat jääneet erittäin vähäisiksi. Maanantain, tiistain ja keskiviikon saldo oli vain 4,6 tuntia, loppuviikosta en salin puolelle päässyt kertaakaan! Torstainen hieronta hieman "sekoitti" treenikalenteria kun edellisenä päivänä en uskaltanut vetää himotreeniä, torstaina ei saanut ja perjantaina ei vain kerta kaikkiaan pystynyt. Parin viikon kuluttua pääsee jälleen makoilemaan hierontapöydälle. Tosin silloin hieroja todennäköisesti yrittää hellästi runnoa lihaksia auki, joten odotettavissa on ulinaa ja kiemurtelua.

Hyötyliikuntaa on tullut loppuviikosta kuitenkin harrastettua enemmän kuin tarpeeksi. Olen töissä paikallisessa kaupassa ja koska tällä viikolla oli tuplanakki (helatorstai ja äitienpäivä), niin voitte kuvitella kuinka kiireistä aikaa töissä on ollut! Hikipäissään on saanut latoa esille kaikkea mansikoista äitienpäiväkakkuihin. Toisaalta pidän kiireisistä päivistä, sillä hommat eivät lopu kesken eikä ehdi tulemaan tylsää.

Olen auttnut porukoita mm. kämpän kevätsiivouksessa joten oma vapaa-aika on ollut niukilla, eikä salin puolelle ole ehtinyt livahtaa. Tulin juuri äsken suihkusta, kun päälle kolme tuntia olin vanhempieni kanssa rakentanut muurikivistä palstoja kesän hyötykasveja varten kasvihuoneiden viereen (jep meillä on kaksi kasvihuonetta joista toisen olen ominut hih!). Raahattiin painavia muurikiviä toisen rakennuksen luota, tasoitettiin maata jolle kivet ladottiinn, laitettiin suodatinkankaat & sanomalehdet pohjalle ja kippailtiin sangoittain multaa altaisiin. Niin ja tietenkin tätä ennen suoritettiin Operaatio Vanhojen Palstojen Poisto. Erittäin hikistä hommaa voin sanoa! Jospa ensi kerralla tajuaisi ettei kahdenkymmenen asteen lämmössä tarvitse olla pitkähihaista collegepaitaa ja pitkiä housuja...

Hieman harmittaa tuo treenaamisen vähyys tällä viikolla... :/ Toisaalta jos asiaa katsoo toisinpäin niin nyt on energiaa tykittää ensi viikosta eteenpäin oikein kunnolla!

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)