sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Work hard, play hard

Kuten jo eilisessä postauksessa mainitsinkin, on tää viikko kulunut töissä. Combat ja Pump on myös jääneet väliin, yhden yläkroppatreenin salin puolella olen ehtinyt tekemään. Toisaalta töissä on tullut hikoiltua ja nosteltua painavia kamoja sen verran että nekin tehdyt työtunnit voisi miltein laskea treeniksi :D


Matkalla kotiin auringonlaskun aikaan.

Eilen tosiaan korkkasin pyöräkauden hetken mielijohteesta. Ja kyllä kannatti! Ilma oli aivan ihanan aurinkoinen eikä tuullut paljoa. Puolivälissä matkaa huomasin että aurinkolasit olisivat olleet ihan jees ja satulaa pitäisi laskea kun jalkoja sai ojentaa oikein kunnolla että pystyi polkemaan... Hyvät lämmöt sai salia varten. Laura oli jo valmiina  lämmittelemässä joten päästiin heti itse asiaan! Muutama combatbiisi alkuun ja sitten muisteltiin vähän vanhempia jameja. Molempien aivot kävi ylikierroksilla kun toinen muisti koreoista kohdan ja kohta toinen muisti toisen kohdan... Yllättävän hyvin sarjat muistuivat mieleen kun musiikkia kuunteli. Niitähän jankataan ne kolme kuukautta joten ei ehkä ihme ;D Hauskaa oli ja kello tikitti aivan liian nopeasti!
Nyt pitää lähteä laittautumaan sillä parin tunnin kuluttua suuntaan työkavereiden kanssa Bon Jovin keikalle Tampereelle aijaijai <32 kommenttia:

 1. Niin just! Kiitos. Mä otan susta mallia vedenjuomisessa :)

  x Steffi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulta saa mallia niin monessa asiassa että on kiva jos voi antaa jotain takaisin :)

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)