keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

What a Feeling!

Pitkän odottelun jälkeen pääsin tänään testaamaan uusimman BodyCombatin. Kuukauden tauko on tuntunut ikuisuudelta... Varsinkin kun salikavereilta oli saanut kuulla minkälaista settiä on tiedossa. Hieman kauhistutti kun tätä BodyCombat 55 sanottiin todella alakroppapainotteiseksi (olemattomat jalkaholvit väsyttää mun jalat tosi nopeasti pomppiessa).

Tässä biisilista:


Mielestäni aivan erilainen kuin viime ohjelmassa, mutta toimii (Call me mayben olisi voinut jättää pois!). We speak no americano tuntuu jakavan mielipiteet jyrkästi puolesta tai vastaan, itselleni kolahti hyvin.

Ja totta tosiaan alakroppapainotteinen ohjelma. Joustot, hyppypolvet, sivupotkut hypyillä jne takasivat kunnon poltteen pakaroista alaspäin. Kannatti ottaa tukevammat kengät jalkaan, ilman niitä olisi meno hyytynyt nopeasti. Uudet "kikkailut" piristivät settiä. Ennen en oo päässy tekemään sivupotkuja hypyillä tai suorat iskut eteen&sivulle comboa. Lihaskuntobiisi punnerruksineen ja vatsoineen oli erityisen rankka.


Olin odottanut etten olisi omin avuin kävellyt ulos salilta kun taukoa combatista on tosiaan ollut kuukausi. Mutta mitä vielä! Kaverin kanssa puhuttiin, että olisi voitu vetää vielä toinen tunti perään! Edes kolmen vartin tiukka coretreeni ei tappanut mua. Saa nähdä onko yhtä energinen olo huomenna... :D

Aloitin tällä viikolla "perinteisten" palkkarien sijaan juomaan omaa sekoitustani. Ainakin tällä hetkellä se vielä koostuu maidosta ja raakakaakaosta. Olen kokeillut suhteellisen monia erilaisia palautusjuomia läpi ja jokaisella on ollut sama tulos eli kakoen juuri ja juuri on mennyt alas. Tästä eteenpäin ajattelin mennä tällä kaakaolinjalla ja kotona tietenkin palautusruokaa.

Kyllä, hiukseni ovat jälleen violetit! <3 Lueskelin juuri vähän aikaa sitten vanhoja cosmoja ja yhdessä oli artikkeli treenaamiseen liittyen. Siinä todettiin sporttimimmien haluavan mahdollisimman helppohoitoiset ja luonnonmukaiset hiukset. Niinpä niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)