sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Uusi treeniviikko alkaa pian

Viikonloppu hurahti ohi tuosta vain. Aivan äsken oli vasta perjantai!? Koko viikko on muutenkin mennyt nopeasti kiireiden keskellä ja sama pätee pariin viimeiseen päivään. Stressitaso laski perjantaina tentin tehtyäni, mutta vasta tänä aamuna sain nukuttua kunnon unet. Eilisen kuuden tunnin työpäivä ja kaksi tuntia salilla meni odotettua paremmin. Hyperaktiivisuus taisi tosin johtua väsymyksestä :D

Alla kuva tämän viikon treeneistä Heiaheiasta kopioituna. Yhteensä kahdeksan tunnin pituinen treeniviikko. Tällä viikolla salin puolelle en eksynyt kertaakaan, joten ensi viikolla aion "kompensoida" tuota. Enää vain parisen viikkoa kun koulukiireet ja -stressi ei enää häiritse mun keskittymistä. Ja kun tulisi tuo kevät/kesä niin pääsisi pyöräilemään joka päivä! Räntäsade ulkona ei kyllä tällä hetkellä paljoa kannusta.
Aivan pakko päästä hehkuttamaan vielä täällä blogin puolella näitä kun tekisi mieli hyppiä riemusta ympäriinsä koko ajan!


TADAA!!Viime kuussa siis juhlistimme jamiohjaajamme synttäreitä laululla, poskiin piirretyillä sydämillä ja kortilla. Tällä viikolla vihdoin ja viimein tilaamamme synttärilahja saapui. Kyseessä ovat siis ravehanskat. Ohjaajamme oli jo pitkään huokaillut kyseisten hasnkojen perään ja nyt toive toteutui! Jottei olo olisi yksinäinen niin hanskoja tilattiin "muutama" ylimääräinen pari (todennäköisesti hanskoja tullaan tilaamaan lisää suuren suosion ansiosta).

Eilen jamitunnin viimeisen biisin aikana hanskat pääsivät tulikokeeseen ja läpäisivät sen oikein kirkkaasti! Vaikka ryhmäliikuntasalissa olikin valoisaa, oli näky mahtava. Diskomme taisi nousta juuri uudelle tasolle :) Kuuden moden hanskoista (sykkiviä värejä, liukuväriä...) riittää piristystä pitkäksi aikaa. Ollaankin jo porukalla suunniteltu pimennysverhoja valoisaksi ajaksi salille, jotta saadaan kaikki ilo irti näistä ihanuuksista!

2 kommenttia:

  1. Saa nähä mitä härpäkkeitä me vielä jamiin hommataan. Kokoajan tää vaan kehittyy pidemmälle ja pidemmälle: ensin hohtavat nauhat ja vaatteet, nyt hanskat, mitä seuraavaks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitääkin kertoa sulle mitä kaikkea tajunnanräjäyttävää mä oon netistä löytäny... ;)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)