perjantai 19. huhtikuuta 2013

Mun elämä todellakin sisältää vain treeniä ja maitorahkaa...!

Not. Viime aikoina on ollut paljon juttua fitnesshypetyksestä. Tuskin on ketään, joka ei ole kuullut Jutasta, crossfitistä tai niistä-aivan-ihanista-uusista-jumppahousuista-mitkä-löysin-superhalvalla-Stadiumista. Hehkutuksen rinnalle on alkanut tulla myös aikamoista kritiikkiä. Miksi ihmeessä toi lähettelee kuvia salaattiannoksistaan ja varsinkin niiden kalorimäärästä? Mitäs sitten jos illan treeni oli hyvä? Ja vielä kehtaa esitellä sitä kasvanutta habaansa?

Suvi ilmaisi viime viikolla blogissaan mielipiteensä asiasta erittäin hyvin. Treeniblogi on nimensä mukaisesti treeniin liittyvä, ei sinne saa mahtumaan koko elämäänsä. Vaikka usein tulee kirjoiteltua "terveellisistä" elämäntavoista ja treenaamisesta ei se tarkoita sitä, että elämässä ei ole mitään muuta. Onko tabu esitellä kovan työn tuloksia? Miksi ei saisi ilmaista kiinnostustaan nimenomaan treenaamiseen? Olen aivan täysin samaa mieltä Suvin kanssa. Eri tyylisiä blogeja löytyy pilvin pimein aina lifestylesta kokkaamiseen. Miksi? Koska on tuhansia ja taas tuhansia erilaisia lukijoita. Jos tietyn blogin sisältö ei kiinnosta, löytää varmasti erilaisen itselleen kiinnostavan. Rakentavaa kritiikkiä toki voi antaa, mutta kenenkään päivää ei paranna loskavirrat. Medialukutaito on se sana hyvät ihmiset! Sitähän paukutetaan päähän koko lukion ajan... ;)

Takaisin tän postauksen aiheeseen. Juteltiin tuossa Suvin kanssa, että tässä olisi aika hyvä haasteen paikka. Jos ihmiset luulee, ettei treenibloggaajien elämässä ole muuta kuin maitorahkaa ja ananasta niin eiköhän todisteta tuo luulo vääräksi!

Haaste:
Kuvaa viikonloppuna (lauantaina & sunnuntaina) syömäsi herkut, mätöt ja ne muut ruuat "mitkä ei kuulu treenaajan ruokavalioon" ja tee niistä maanantaina postaus blogiisi. Ja plussana muistakaa hehkuttaa näitä syömisiänne oikein kunnolla!

My whole life?!


Just kidding... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)