maanantai 26. toukokuuta 2014

Tortillasipsejä viikollakin

Ei nyt oikeasti mutta melkein.. Hieman terveellisemmässä muodossa vain!

Viikonloppuna iski aivan järjetön himo tortillasipseihin, salsaan sekä itsetehtyyn guacamoleen. En ole koskaan maistanut kaupasta ostettavaa "guacamolea", enkä aio maistaa. Avocadoa koko purnukka on tuskin nähnytkään... Teen siis itse aina guacamoleni maustettuna runsaalla valkosipulilla perheenjäsenten iloksi. Valkosipulia ei voi koskaan olla liikaa ruuassa, joten sorry deal with it! ;)

Ostan aina guacamolea tehdessäni muutaman ylimääräisen avocadon, sillä jos joukossa sattuu olemaan muutama huono niin ei tule itselleen pahaa mieltä annoksen vähäisyyden vuoksi. Nyt sattui niin sopivasti, että kaikki avocadot olivat hyviä ja viikonlopulta jäi siis kaksi ylimääräistä yli. Vieläkään en ole oppinut syömään avodacoa sellaisenaan. Mausteiseen guacamoleen kun on tottunut niin tavallinen avocado ei vain mene alas! Nuo kaksi avocadoa olivat jo sen verran kypsiä, ettei ne olisi selvinneet seuraavaan viikonloppuun asti. Joten tein itselleni uuden arkisemman annoksen guacamolea: avocadoa, puolikkaan sitruunan mehu sekä Garlic&Pepper maustetta.


Nyt kun kaikenlaiset herkut on laitettu pannaan muuna aikoina kuin viikonloppuna, ei tortillasipsejä tietenkään saa syödä. Guacamolen seuraksi päätyvätkin arkipäivien aikana maissinäkkärit! Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)