maanantai 5. toukokuuta 2014

Pre workoutia kehiin

Sain viime viikolla tekstiviestin, että pakettini olisi noudettavissa. Pitkään haluamani ja odottamani paketti. Onneksi on tuolla salilla tullut tämän vuoden puolella edes hieman pumpattua, että sain kannettua ison laatikon kotiin asti... ;)


Koirat pyörivät tottakai ympärillä jaloissa kun innostuneena aloin availemaan tuota laatikkoa. Ja mitä sieltä sitten paljastuikaan...

Aamujeni pelastaja!
Keittiöni silmäterä!
Uusi rakkauteni!
 

Saanen esitellä teille Krups Espressia Automaticin!


Täysautomaattinen espressokeitin integroidulla kahvimyllyllä, jossa asetukset kolmeen erilaiseen jauhatukseen. Mahdollisuus 20-220 ml normaaliin tai vahvaan kahviin. Ja kaiken kruunaa höyrysuutin maitovaahdolle. I'm in love <3

Mulla on ollut jo pitkään haaveissa tuollainen ja olen tasapainoillut automaattisten ja puoliautomaattisten kojeiden välillä. Nyt vihdoin ja viimein päätin päräyttää & ostaa tuollaisen automaattisen keittimen itselleni. Hinnasta ei sen enempää, voin kuitenkin sanoa ettei opiskelijabudjetilla tuollaisia osteta monia ja tuota varten olin laittanut jo pitkään rahaa säästöön. Jos jonkun "syyn" tuon ostamiselle juuri nyt haluaa saada, niin ajattelen sitä hieman ennenaikaisena lahjana itselleni kun valmistun kandiksi. Pienenä preppauksena, jonka avulla jaksan vielä paahtaa ennen kirmailua kesälaitumille vähän toisenlaisiin hommiin.

Tähän espressokeittimeen saa laittaa vain kahvipapuja. Starbucksin pavut saivat kunnian olla ensimmäisinä maistelussa.


Pelkkää espressoa en ole vielä(kään) valmistanut, vaan olen pysynyt lattelinjalla. Tavallista lattea, vaniljalattea, hasselpähkinälattea, ranskalaista vaniljalattea... Pienessä ajassa ehtii kokeilemaan vaikka mitä. Varsinkin kun olin jo aikaisemmin tänä vuonna (heh tammikuussa) ostanut itselleni valmiiksi makusiirappeja kaappiin. Juurikin siis tuon vaniljan ja hasselpähkinän.

Miten tuo otsikko tähän liittyy? En aikaisemmin käyttänyt kofeiinia paljoakaan (lue: en ole koskaan juonut "tavallista" kahvia, leivontaan olen sitä ainoastaan käyttänyt), joten voin sanoa että tämä piriste potkaisee kovaa! Ensimmäisenä koneen kotiutuspäivänä ehdin juoda pikaiseen pari kuppia lattea ennen salia. Navyn physical training (PT) osuuden ja iltadiskon jäljiltä olisin yleensä ollut aivan kuollut, mutta nyt energiaa olisi riittänyt vielä lisätreeneihinkin!


Hyvä juoma, parempi mieli!

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi toi ois ihana aamujen pelastus! Kyllä sun nyt kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei kuule harmita yhtään nousta aamulla ties kuinka aikaisin kun tietää mitä hyvää on odotettavissa! :)

   Poista
 2. Meillä on ihan vaan Moccamaster, mutta ostettiin joku aika sitten kahvimylly, jolla saa tehtyä kaikennäköistä jauhatusta karkeasta hienoon. Maussa huomaa heti eron, verrattuna esim. Kulta mokkaan, jota aikasemmin tuli juotua. Starbucksin pavut on kyllä hyviä, mutta ihan jäätävän hintasia! :D Ollaan havaittu oikein juomakelposiks eudlliset Lidlistä saatavat pavut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jauhatusaste todellakin vaikuttaa siihen makuun. Ei sitä tajuakaan ennen kuin kokeilee!
   Kyllä mä jatkossa kokeilen vähän kaikenlaisia papuja (ehkä niitä Lidlistäkin saatavia!), mutta noita Starbucksin papuja oli ihan pakko saada kokeilla ensimmäisenä! Starbucksista kun ne makusiirapitkin oli ;)

   Mä oon aina ihmetellyt kun ihmiset kauhistelee niin hirveästi kahvipakettien hintoja. On se paketti sitten jauhetta tai papuja niin siitä saa ihan hervottomasti kuitenkin kahvia! Varsinkin kun samaan aikaan käymään kahviloissa kahvilla eikä viiden euron erikoiskahvi tunnu siellä mitenkään pahalta :D

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)