tiistai 13. toukokuuta 2014

Booyah!
Juuri tulin saunanraikkaana salilta. Takana on tiistain iltadisko eli BodyJam! Olo on ihan uskomaton muuhun päivään verrattuna...

...Mun päivä ei tänään oikein suostunut lähtemään käyntiin millään. Aamulla join ison kupin lattea, mutta silmät ja aivot tuntuivat olevan horroksessa koko työpäivän. Näitä päiviä on välillä. Tosin yleensä herään viimeistään kun pääsen kaupan kovasta ilmastoinnista eroon ja ulkoilmaan. Tänään ei ihan käynyt niin. Tihkusateessa laahustaessani bussille mietin vielä onko hyvä idea lähteä kampukselle tekemään pakolla kandia. Jos menisin vain kotiin nukkumaan? Jääräpäinen kun olin niin voitte arvata miten kävi.

Tenttiin lukemista bussissa matkalla kampukselle. Parin tunnin istuminen koneen ääressä ja kandiin yksi sivu lisää. Saman tenttikirjan lukemista matkalla kotiin. Jälleen iso kuppi lattea. Edelleen väsyttää...

Tietenkään BodyJamista poisjääminen ei ollut vaihtoehto. En usko, että kyllästyn siihen ihanuuteen ikinä. Jaksan jammailla samaa ohjelmaa vaikka kuinka monta kertaa putkeen yhtä innoissani. Nyt kuitenkin lähdin jamiin sillä fiiliksellä, että vedän himmaillen kun tuntuu ettei vain jaksa.

Lauran kanssa pikainen yläkroppatreeni ennen jamia. Jamikaverin kanssa höpöttely. Ihanan ohjaajamme pirteä olemus. BodyJam 68 ohjelman mahtavat biisit.

Niistä oli tän päivän pelastus tehty. Ensimmäisen sarjan ensimmäisessä biisissä mun huulille nousi hymy, joka ei lähtenyt pois koko lopputunnin aikana. Eikä koko loppuiltana. Välillä sitä itsekin miettii kuinka hyvälle tuulelle sitä voikin tulla noin "pienistä" asioista. Mulle tosin viikon jamit ei ole mitään pikkujuttuja, vaan oikeastaan niin isoja etten osaa kuvailla. Vaikka treenimäärät olisivat kuinka alhaiset niin BodyJam tunneille menen aina! Heh herään vaikka lauantaiaamuna kuinka tahansa väsyneenä, sillä vaikkei aluksi siltä tuntuisi niin tunnin jälkeen olen aina täynnä energiaa. Ja hyvää fiilistä!

Lisäksi sain tällä kertaa vielä "tuplapotin" kaupan päälle! BodyJam68 alkaa tulemaan jo sen verran selkärangasta, että on jo mahdollisuus keskittyä täysin tekniikan parantelemiseen. Tänään saikin etureidet ja kyljet kunnolla kyytiä metrin verran ilmassa tanssahdellessani 

Tämä jammailija voisi yrittää nyt kahlita itsensä sänkyyn ja saada unenpäästä kiinni. Jos vaikka huomenna olisi hereillä ja menossa jo aamusta asti. Hyvää yötä kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa!

 
Mä en tule ikinä pääsemään yli siitä kuinka hyvännäköinen toi Gandalf Archer on...! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)