perjantai 9. toukokuuta 2014

Termari on pop

Tämä viikko on kulunut täysin liimaantuneena tietokoneen näyttöön. Kandi alkaa jo ehkä näyttämään hyvältä ja lisäksi tänään oli kaksi luentotenttiä. Sormet ristiin että läpi menevät! Olen kouluhommien suhteen sellainen itsepäinen aasi, että kun aloitan jotain tekemään niin en lopeta hevillä. En nouse tuolista, etsin koko aika parempaa asentoa ja unohdan pitää taukoja työskentelemisen lomassa. Tarkoittaen usein sitä, etten lähde syömään tai hakemaan edes pientä välipalaa kampuksen ravintolasta.

Tällä "intensiiviviikolla" mulle on noussut pelastajaksi termospullo. Termari pitää ruuan lämpimänä ja voin syödä in situ (heh eli siis paikallani).  Niin sanotusti jokapäiväistä kotiruokaa mulla ei ole ollut mukana, vaan joka päivä samaa terveellistä herkkua torjumaan makeanhimoa ja antamaan energiabuustia.

Ainekset tulevat tässä:Vanha kunnon kaurahiutale ja banaani!
 
Joka aamu unenpöpperössä olen heittänyt termatiin desin kaurahiutaleita ja kaksi desiä kuumaa vettä. Puolikas banaani viipaloituna sekaan, nopea sekoitus ja kansi kiinni. Nälästä riippuen tuosta tulee yksi tai kaksi annosta. Kampuksella vatsan kurniessa kun avaan tuon termarin niin vastaan tuulahtaa ihanan banaaninen aromi. Lämpö tekee banaanit pehmeiksi ja ne maistuvat makeammilta kuin yleensä.

Idean sain tähän postaukseen Jannalta, joka teki eilen postauksen makeanhimon torjumisesta. En tuolloin - monen tunnin kandiaherruksen jälkeen illalla - keksinyt mitään herkkua, joka olisi ollut terveellistä. Tänään puuroa nauttiessani tajusin, että tässä voisikin olla aihetta ihan postaukseen asti. Tässä kun yhdistyvät sekä terveellisyys että makeus ilman ylimääräistä sokeria! Ensi viikolla viikon hedelmä voisi olla kenties omena. Pienellä ripauksella kanelia tottakai.

Hyvää alkavaa viikonloppua :)
Muistakaa kaikki koululaiset ja töitä tekevät nukkua kunnolla!
Ei niitä äitejä tarvitse kukonlaulun aikoihin herätellä,
tarvitsevathan hekin kunnon kauneusunet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)