maanantai 18. maaliskuuta 2013

Uusi BodyPump!

Viime viikolla saatiin BodyPumpissa maistiaisena uudesta ohjelmasta lämppä, tänään koko uusi setti BodyPump 85. Kuten salikaveri totesi niin biisilista "Ei ole mitään nrj-jumputusta". Samoilla linjoilla olen itsekin. Mielestäni BodyPumpiin sopii ns. vakavampi musiikki. Uuden ohjelman biisilista on melko hyvä. Jotkut biisit eivät oikein iske, toiset taas ovat tajuttoman ihania (kuten Antidote!).


Painot menevät tässä ohjelmassa aivan uusiksi. Ainakin näin ensimmäisellä kerralla tuntui, että viime ohjelman kovat biisit olivat nyt kevyempiä ja kevyemmät kovempia. Latasin suurin piirtein saman verran painoja kuin edellisessä ohjelmassa, joten muutamassa biisissä oli erittäin hikiset oltavat...

Fiiliksiä biiseistä näin ensimmäiseltä kerralta:

Lämmittely: Heartbreak On Hold – Alexandra Burke
Ok perus lämmittelybiisi. Ei oikein herättänyt tunteita puolesta tai vastaan...

Kyykyt: Antidote – Swedish House Mafia vs. Knife Party
Tätä on odotettu! Erittäin hyvä biisi ja BodyJamissa mahtavaksi todettu. Alussa olin hieman hämmentynyt kun tuntui niin kevyeltä ja hitaalta (BodyJamissa mukana olleet tietävät kuinka vauhdikas Antidote on...), mutta pian selvisi ettei se sitä olekaan. Hikipisarat tippuivat lattialle jo puolessa välissä!

Rinta: Uprising – Muse

Ei ei ei! Esittäjä ei olekaan Muse :(
Tosi kova rintabiisi. Mielenkiintoista, että puolet sarjoista aloitetaan rinnan päältä eikä ylhäältä kuten yleensä. Onneksi kolmannen sarjan jälkeen on tauko ennen viimeistä rutistusta!

Selkä: The Rhythm Of The Night (Ryan T. & Rick M. Radio Edit) – Cascada

Todella paljon ylöstyöntöjä ykkösillä ja triplana. Uutena juttuna oli maastaveto leveällä otteella, en muista olisiko missään tekemässäni ohjelmassa ollut samanlaista. Tähän uskallan ensi kerralla laittaa suuremmat painot.

Ojentajat: Let It Roll – Flo Rida

Vaihteleva biisi. Aluksi tehdään tangolla kapealla otteella vatsaa kohti kaksi kierrosta, sen jälkeen dippailua ja kiekon kanssa ranskalaista. Hyvä että asentoa vaihtaessa sai hieman levätä, oli sen verran rankka.

Hauis: Blow Me (One Last Kiss) (Clean Radio Edit) – P!nk
Epäilin hieman biisin soveltuvuutta, mutta aivan nappi oli tähän. Melkoisen rankka haukkabiisi, varsinkin combo (puolikas+kokonainen) sai hauikset huutamaan armoa.

Askelkyykyt: Spectrum – Loyal Crown

Alkuun tehdään peruskyykkyä ja askelkyykkyä. Askelkyykyn sarja on jo sinällään sellainen, että sillä pelkästään saa jalat maitohapoille. Huipennuksena lopussa hyppyjä laudan kanssa. Ainakin tämä ensimmäinen kerta meni hieman hutiloiden tasapainoa etsiessä. Kunnon tehot saa tällä biisillä!

Hartiat: This Is How We Rock! (Hardforze H.A.R.D Remix Edit) – Brooklyn Bounce

Mukavan vaihteleva setti. Alkuun punnerruksia liikkuen, siitä käsipainoilla vipunostoja ja mac raiseja plus lopuksi pystysoutua ja pystypunnerrusta.

Vatsat: One More Night – Eastern Clause

Jes ihanaa! Vatsabiisissä ei ole ollenkaan lankkua! Poltetta saa kyllä ihan ilman sitäkin. Vatsabiisissä perus istumaannousuja painon kanssa sekä jalan ja käsien ojennusta ja rutistusta. Vitosen kiekko on tässä just sopiva ainakin itselleni.


Venyttely: Forever – Six60

Hieman sekavan oloinen venyttely. Plussaa kuitenkin kestosta!

Ketkä on päässeet testailemaan tätä? Mitä mielipiteitä teillä on? :)2 kommenttia:

  1. En oo päässy viel testailemaan uusinta ohjelmaa, mutt toivottavasti pian pääsen testaamaan, vaikuttaa aika hyvältä! Oliks tää rankempi verrattuna aiempaan bodypump- ohjelmaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaltaan oli, osaltaan ei. Tietenkin siitä saa tehtyä just niin rankan kun itse vaan haluaa... :)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)