keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Tuplatiistai

Treeniviikko vaihtelee fiiliksen mukaan viikosta toiseen, mutta tiistait pysyy mulla aina samana. Joka tiistai mulla on nimittäin tuplatunti eli aluksi SpinningCardio 45 ja sitten meidän mahtava iltadiskomme eli BodyJam. Eilen oli toi setti vielä tuplasti mahtavampi, sillä molemmilla tunneilla oli uutta ohjelmaa.

Les Mills- fanaatikkona olin aivan innoissani spinningin uusista biiseistä. Suuri osa oli otettu mm. combatista, joten vaikka remixit oli välillä erilaiset niin fiilikseen pääsi kiinni jo heti alussa. Varsinkin Pirates of the Caribbeanin tunnusmusiikki sai kylmät väreet hiipimään selkää pitkin... Nyt myös jätettiin aivan virallisesti ensimmäinen jäähdyttelybiisi pois :)

BodyJamiin otin "alkulämpöä" vartin pakaratreenistä. Viikonloppuna tein jo samaa salitreenin jälkeen ektraksi ja tykästyin oikein kunnolla siihen järjettömään poltteeseen minkä sillä saa pakaroihin aikaiseksi. Eikä siihen tällä kertaa tarvittu kuin yksinkertainen yhdistelmä lantionnostoa 5 kilon kiekon kanssa, jalan pumppausta kattoon ja potkuja sivulle!

Candice Swanepoel näyttää mallia jalan pumppauksesta.


BodyJamissa odotti ihana yllätys kun puolet alusta oli jo uutta julkaisua. Aivan erilainen ohjelma kuin aikaisemmin, todella salsapainotteinen. Voisi sanoa että zumbamainen paitsi miljoona kertaa parempi! Vaatii aivan erilaista "asennetta" kehiin kuin edellinen. Ehkäpä myös uusia kenkiä itselleni (mulla on hyvin matalat jalkaholvit ja etenkin salsatessa mun jalat väsyy nopeasti). Vaikka ensimmäistä kertaa jammailin niin liikkeisiin tuntui pääsemään hyvin mukaan. Ei jäänyt sellaista hieman harmistunutta fiilistä ettei olisi päässyt johonkin liikesarjaan mukaan. Ja juu koreot tarvitsee todellakin osata heti ensimmäisen tunnin jälkeen! Tuskin maltan odottaa loppuosaa tästä ohjelmasta :)

Kuinka moni on päässyt kokeilemaan uutta BodyJamia? Mitäs piditte? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)