maanantai 25. maaliskuuta 2013

Back on track!

Eilen pääsin kuntosalin puolelle ensimmäistä kertaa ihan liian pitkään aikaan! Kun salista on tullut kuin toinen koti, niin sieltä pois pysyminen on erittäin vaikeaa. Suoraan sanottuna on tehnyt mieli kiipeillä seinille. Jokainen treenaaja varmasti tietää tän tunteen...

Olin siis samaan aikaan innoissani ja hieman hermostunut testaamaan kropan voimia. Kymmenisen minuuttia lämmittelin crossarissa (sen verran lujaa kuitenkin että sain jo hien pintaan). Siitä oli hyvä lähteä jännittämään. Koska päätin pitkän tauon jälkeen ottaa hieman "rennommin", tein kolmen sarjan sijaan kaksi. Samoilla painoilla kuin ennenkin oli jääräpäänä aivan pakko päästä kokeilemaan. Ja arvatkaa mitä?! Jaksoin niillä samoilla painoilla vetää samat toistomäärät naama irvistellen. Henkisesti olin jo valmistautunut toisenlaiseen tulokseen joten hymy pysyi koko loppupäivän korvissa asti!

Tässä personal trainerini tekemä eilisen saliohjelma (jalat-selkä-kädet):
Jalkaprässi 3x10
Leuan veto leveällä otteella 3x10
Rullaus pallolla 3x max

Polven koukistus 3x10
Alatalja soutu 3x10

"Kapea" punnerrus (ojentajat) 3x10
Vatsarutistus kiertäen bosulla 3x20
Pohkeet prässissä 3x10

Ojentaja kickback 3x12
Hauiskääntö taljassa 3x10
Selkäpenkki "rullaten" 3x max
Hauiskääntö "hammer" 3x10

En voinut vastustaa kiusausta ja heittää vielä loppuun pikaista pakaratreeniä! Puoli tuntia makasin saunassa, että takamuksen polte helpotti. Tietääpä että tehoaa... Varo vaan Kim Kardashian ;)
Tämän päivän liikunta on ollut palauttelupainotteista. Pitkä lenkki koirien kanssa päivällä ja perusteellinen venyttely illalla. Ilokseni sain huomata ettei kroppa tullutkaan kovin kipeäksi. Vatsalihakset ovat tosin muistuttaneet olemassaolostaan.

Hieman tärähtänyt kuva, mutta kyllä tästä silti näkee mun ja Lauran lempiliikkeen  salilla ;)

2 kommenttia:

 1. Ohhoh, aikamoisen treenin oot repässy heti kärkeen :D Mutta hyvä, jos kroppa ei oo ainakaan vielä ilmoitellut että ois tykännyt huonoa :)

  Iloa treeneihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ottaa "rennosti" mutta... :D
   Fiilis oli kyl niin mahtava sen jälkeen et vaikka olisi tullut kroppa kipeäksi niin oli se ainakin sen arvoista!

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)