lauantai 19. heinäkuuta 2014

Wiikonloppua!

Töissä on oltu viimeiset kolme päivää ja kyllä se kylki taitaa alkaa parantumaan. Vielä en salin puolelle ole lähtenyt hullun lailla heilumaan, mutta hiki on saatu pintaan pitkillä lenkeillä. Miksi ihmeessä mä muistan vasta nyt kuinka ihania tollaiset yksinäiset kävelyreissut luonnossa onkaan? No parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai mitä :)

Nyt viikonloppuna noi kävelylenkit vaihtuu muunlaiseen ulkoiluun. Lähden tyttöporukalla (ihan liian) pitkästä aikaa risteilylle tuulettumaan. Mennään ihan limusiinilla satamaan asti, saadaan siinä samalla päivitettyä kuulumiset skumppaa juoden. Ihana viikonloppu siis tulossa! Laivalla meillä on varattuna buffetpäivällinen heti ensimmäiseen kattaukseen. Ehditään makailla pahimmat ähkyt pois ennen kuin laittaudutaan ja lähdetään baanalle. Samalla tulee juhlittua omat synttärit. Täytin viime viikon perjantaina 25 vuotta. Ja jep mun syntymäpäivä on tosiaan mun nimipäivänäkin hah!

Pidemmittä puheitta toivottelen teillekin oikein ihanaa viikonloppua! Lähden tästä panikoimaan/pakkailemaan (kuinka voi oikeasti olla näin vaikeata miettiä mitä pitää ottaa itsensä lisäksi laivalle mukaan?) :D

kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)