tiistai 22. heinäkuuta 2014

Smoothiekesä!

Viime viikolla syömiset tuntuivat menevän enemmän kuin putkeen. Tulin kylläiseksi pienestäkin määrästä ruokaa ja annoskoot pysyivät hallussa. Herkkuja ei tehnyt yhtään mieli eikä niitä tullut syötyä. Viikonloppuna tuli hieman reviteltyä kun pääsin laivan buffettiin ensimmäistä kertaa pariin vuoteen. Ähkyltä vältyin kuitenkin kun söin tarpeeksi hitaasti. Ensimmäistä kertaa ikinä taisinkin syödä heti alkupalaksi salaattia!

Tää viikko tuntui alkavan hieman toisella tavalla. Liekö vielä jäänyt viikonlopulta univelkaa, sillä vaikka menin iltavuoroon töihin niin olin aika väsynyt. Ja makeannälkä oli päällä jo heti aamusta. Ruokatauolle mennessäni huomasinkin jo makeannälän nousseen jo ärsytyskynnykselle asti ja kipaisin tauolle pakastealtaiden kautta. Suklaata ei olisi tehnyt mieli eikä jäätelöä. Hetken mietin ottavani mehujään, mutta mikään niistä ei tuntunut oikein sopivan mun makeannälkääni (ja siihen ettei viikolla syödä herkkuja!). Muistin pakastekaapissa olevan kesäuutuuden -Del Monten vadelmasmoothien- ja nappasin yhden paketin mukaani.

kuva

Kolmen smoothiepuikon pakkauksella oli hintaa 4,69 euroa. Hieman kirpaisi maksaa kassalla kun ei tiennyt mitä odottaa. Mutta sanon vaan että kannatti! Niin ihanan makuista ja samettisen tuntuista. Paljon parempaa kuin mikään mehujää ikinä! Smoothie suli ihanasti suussa ja oli juuri sen makuista kuin olisi itse tehnyt. Ja mikä parasta: yhdessä kappaleessa on vain 81 kaloria! Lisäksi se ei sisällä keinotekoisia värejä, aromeja tai lisäaineita.

Del Monten smoothie -joko vadelma tai mango- on siis täydellinen valinta jos haluaa herkutella mahdollisimman vähin kalorein. Tuote on myös rasvaton, maidoton sekä laktoositon. Sopii parhaiten nautittavaksi auringonpaisteessa hyvässä seurassa ;)

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi katselin noita kaupassa just yks päivä! Jätin kuitenkin kauppaan koska en tiennyt mahtaako olla hyviä, mutta ilmeisesti on tosi jees! :) Täytyypä poiketa huomenna pakastealtaalla... :D

    VastaaPoista
  2. Tosi tosi tosi jees! Kannattaa todellakin ostaa. Mutta jätä mullekin muutama ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)