keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

London Part 2

Vaikka Lontoossa ollessani paljon aikaa kului kaupunkia kierrellessä ja hyvästä ruuasta nauttiessa niin tuli sitä hieman shoppailtuakin samalla. Ehkä hieman enemmän kuin hieman, ainakin jos vertaa alkuvuoteen. Olin silloin vältellyt mahdollisimman paljon ostamasta yhtään mitään ylimääräistä, sillä tiesin käyväni jossain vaiheessa Lontoossa.

Tämän matkan motto olikin #YOLO. Jos jokin tuntui houkuttelevalta niin ostin sen, tosin ostokset keskittyivät lähinnä muihin kuin vaatteisiin. Jos kerran neljässä vuodessa Lontoossa käy niin mun mielestä tää on ihan hyvä ajattelutapa, right? Sisko pyöritteli silmiään ja sanoikin, että jos viimeksi olet edes ollut ulkomailla kaksi vuotta sitten (ja silloinkin itse asiassa siskon kanssa Usassa) niin anna palaa vaan!
Me likey ;)

Tässä siis esittely mun Lontoon ostoksien helmistä!

Nike Townista löysin itselleni uudet tight-malliset housut ja tuplalevyiset hikinauhat. Tää oli aivan mun lempikauppani Lontoossa! Ihmettelen itsekin kuinka hyvin pystyin hillitsemään itseni. Nike Townissa kävin tosin jo heti ensimmäisenä päivänä ja sanoin siskolleni, ettei päästä mua sinne uudestaan...

Dorothy Perkins'iltä mukaan tarttui uusi klassinen käsilaukku arkikäyttöön (valo hieman vääristää, sillä laukku on musta) ja viikonloppuja varten kimalteleva kirjekuorilaukku.

John Lewis'lla ihastuin norsunmuotoiseen teepurnukkaan. Monesta erilaisesta väristä onnistuin valitsemaan itselleni tuon sinisen. Tiedoksi teille, jotka ette vielä tiedä: Pienestä asti olen pitänyt norsuista ja tykkään keräillä niitä. Kaikki vanhimmat ystäväni muistavat Elviira norsun eräästä äidinkielen oppikirjasta jostain kumman syystä... Ja Noora nyt sattuu rimmaamaan hyvin norsun kanssa... ;)
Lontoo "krääsää" nyt oli ns pakko saada mm. London mukin muodossa. Puolen litran vetoinen  muki on niin mun mieleeni! 

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä on Victoria's Secretin ostokset (osa niistä). Body mistejä ja vartalovoidetta tuli esimerkiksi ostettua. Semi-annual sale going on so why not? New Bond Streetin kauppa oli jo itsessään todella kaunis ja ihanasti sisustettu, sinne astuessaan kävelystä väsyneet jalat tuntuivat saavan supervoimia ja olisin voinut oleilla siellä vaikka koko päivän. Hihiteltiin siskon kanssa, että monet naispuoliset olivat varmaan samaa mieltä kun nähtiin eräs "boyfriend couch" eli sohva joka oli täynnä kyllästyneen näköisiä miehiä :D


Kuinka moni on käynyt Lontoossa ja millaisia muistoja teillä on? :)
Tykkäättekö shoppailla matkoillanne vai keskityttekö enemmän kulttuuriin?

2 kommenttia:

 1. Oih mäkin haluisin Lontooseen, tän postauksen jälkeen vielä kovemmin! Varsinkin shoppaan ;) noi turkoosit housut on tosi nätit muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon todella tyytyväinen kun löysin noi ja vielä hyvään hintaankin :)
   Ja heh mä jään odottelemaan milloin saan lukea postauksen sun Lontoon reissustasi ;)

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)