sunnuntai 6. syyskuuta 2015

SEAL elkein syksyä kohti

Maisterin toinen vuosi on polkaistu käyntiin. Viime vuonna tuli tehtyä sen verran paljon hommia, että tämä vuosi tulee olemaan kurssien määrässä melko vähäinen. Töitä riittää silti riittää, kurssit kun ovat syventäviä ja kohta pitäisi alkaa valmistautua työharjoitteluun ja graduakin olisi kohta hyvä alkaa miettiä. Syksyn kuluessa voi olla tiedossa se kuuluisa graduahdistus jonka olen tähän asti pystynyt torjumaan...

...Jos on rankka työ niin pitää olla rankemmat huvit, näin sanotaan. Ajattelin siis saada mahdolliset stressit ja paineet kuriin aloittamalla jälleen Navy SEAL tyylisen treenin, muiden treenien ohella siis. Olen aikaisempinakin vuosina jo kokeillut muutaman kerran tätä (voit lukea niitä mm. näiden linkkien kautta 2014 ja 2013).


Kroppa on ehkä hieman kesäterässä, joten aivan täysiä en heti lähde liikkeelle. Fyysisen osuuden uskon sujuvan, mutta koska en tämän vuoden puolella ole paljoa juossut ajattelin ainakin alussa osan juoksuista suorittaa spinninginä. Lisäksi ajattelin ottaa ohjelmaan myös uimista.

Jos tekin kaipaatte syksyynne jonkinlaista ekstrahaastetta, 
suosittelen kokeilemaan kyseistä ohjelmaa.
Voin taata että näette joka viikko edistymistä, hymy on siis taattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)