tiistai 14. heinäkuuta 2015

Monta vanhaa (nuorta!) vuotta

Vietin lauantaina sekä syntymäpäiviäni että nimipäiviäni. Kun nimipäivä on samana päivänä kuin syntymäpäivä, ei kukaan voi sitä unohtaa! Kalenterissa kun nimeni komeilee joka vuosi syntymäpäivänäni. Toisaalta voisi sanoa vanhempien olevan ilkeitä kun samana päivänä on molemmat "tapahtumat"...

Oli miten oli, tämä tyttö on nyt 26-vuotias jihaa!


Olin töistä ottanut vapaata koko viikonlopun ihan vain syntymäpäivieni takia. Mä kaipaan sen verran luksusta elämääni, että saan syntymäpäivänäni nukkua pitkään ja tehdä mitä huvittaa, töitä ehtii tekemään muulloin. Koko viikonloppu menikin hyvin syöden ja Frendejä katsoen. Lauantai-iltana istuttiin iltaa pienellä porukalla ja piipahdettiin baarinkin puolella.

Lahjoja tuli muutama, juuri sopivasti siis. Mitä vähemmän saa lahjoja, sitä enemmän jokaista niistä osaa arvostaa. Tämä on mun mielipiteeni. Ystävät eivät koskaan petä, he tuntevat mut hyvin joten tämän vuoden syntymäpäivälahjani olivat jälleen nappivalinnat minulle! Kuten esimerkiksi...

 Smoothiet ja mehut- kirja. 
Tämä kirja sisältää aivan uskomattomia sekoituksia, joita en koskaan olisi voinut kuvitellakaan. Paprikaa tomaattimehussa? Niin outo yhdistelmä etten ehkä voi jättää kokeilematta. Ehkä. Palkkapäivänä ostan heti mehulingon, jonka ostamisesta olenkin puhunut viimeisen vuoden verran. Maistiaisia seuraa! Nepä juuri taisivat olla tämän ostoksen taustalla... ;)


Brysselin, Lontoon ja Berliinin kaupunkioppaat sekä ihana greippi & vadelma-tuoksu.
Lauran kanssa on tullut puhuttua monet kerrat matkailusta sekä eri kaupungeista ja maista missä haluttaisiin käydä. Häneltä sainkin syntymäpäivälahjaksi ihanat kaupunkioppaat. Nämä opukset aion ahmia kannesta kanteen hyvin tarkasti. Kiitos vain matkakuumeen nostamisesta, sitähän ei tässä ollut tarpeeksi!


Mistä sitä tietää jos vuoden kuluttua istuskelisin jossain Lontoon puistossa nauttimassa itsetehdystä smoothiesta...

2 kommenttia:

 1. Myöhästyneet, mutta sitäkin suuremmat onnittelut Noora! :) <3

  Oon ihan samanlainen, että oma synttäripäivä on aina saatava vapaaksi. Ei tarvii edes olla mitään erityisiä suunnitelmia, mutta se onkin parasta kun saa tehdä mitä haluaa eikä erityisen päivän (jep, sen verran lapsenmielisyyttä vielä jäljellä ;)) aika "tuhlaannu" töissä.

  ps. Paprika tomaattimehussa kuulostaa just siltä, että voisi sopia miun mieltymyksiltään oudohkoon makuaistiini ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anna :)

   Lupaan laittaa tänne postausta jos ja kun maistan tota paprika-tomaattimehua!

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)