Tänään jääkaapin avatessani tutkin laatikoita ja vastaan tuli muutama salamipalanen sekä valmista couscousia. Mitäs näistä? Nappasin pakkasesta puolikkaan vihannespussin ja muutaman kananmunan keittiön pöydältä...
Pakastevihannekset oliiviöljytilkkaan paistumaan ja vähän ajan kuluttua salamipalaset sekaan. Lihansyöjät, voitte kuvitella sen ihanan tuoksun mikä leviää keittiöön kun salami paistuu mmm! Couscous piti syödä munakkaan seurana, mutta jos voi syödä paistettua riisiä ja nuudelia niin voihan sitä syödä paistettua couscousia, right? Pari kevyesti vatkattua kananmunaa sekaan ja salami-vihannes-coucous-munakas oli valmis!
A for an effort, F for presentation. Kuten huomaatte, munakkaan kääntäminen ei ole mun vahvuuteni. Epäilyttävästä (?) ulkonäöstä huolimatta munakas oli kuitenkin hyvin makoisa ja täyttävä! Ja sisäinen puunhalaajani oli tyytyväinen kun ruokaa ei mennyt turhaa roskiin ;)
Pidättekö te "leftover" päiviä vai heitättekö ruuan surutta roskikseen?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)