tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kauraiset banaaniletut

Olen välillä laittanut perusbanaanilettuihin hieman kaurahiutaleita, jotta niistä tulisi hieman ruokaisampia. Juttelin eilen hyvän ystäväni kanssa, joka sanoi tekevänsä välillä banaanilettuja niin että laittaa koko taikinan blenderiin. Tuloksena on siis tasainen kaura-banaanilettu. Tänään teki mieli hieman täyttävämpää versiota banaaniletuista, joten kokeilin "kunnon" kauraista versiota banaaniletuista kaupasta ostamillani kaurajauhoilla. Tämä sopii siis gluteenittomaan ruokavalioon!


Kaura-banaanilettujen ainekset:
yksi kypsä banaani
kaksi kananmunaa
2 isoa rkl kaurajauhoja
loraus maitoa

Ainekset sekaisin, paista pannulla oliiviöljyssä. Kaurajauhojen sijaan voi käyttää kaurahiutaleita, toimii sekä blenderissä käytettynä tai ilman! Tietenkin voi käyttää muita hiutaleita (esim. tattari) tai jauhoja (esim. maissijauho).

Enjoy! :)

2 kommenttia:

  1. Mulla meinaa olla sitä ongelmaa, ettei nuo banaanipannarit/letut ole pitäneet nälkää tai itse asiassa oikeastaan edes vieneet sitä pois. Oonkin pitänyt niitä ihan vaan semmoisina herkkuina, koska sitähän ne on kun päälle laittaa turkkilaista jogua, hunajaa, banaaniviipaleita ja mustikkaa :P Ennen kuin uskallan kokeilla prodejauhon sotkemista mukaan makua pilaamaan, niin tuota kaurahiutalettahan voisi kokeilla! Kiitos ideasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en enää prodejauhoja käytä joten toi kaurajauho on oiva lisä!
      Ja onhan noi sinänsä herkkua mutta terveellistä herkkua kuitenkin ;)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)