keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Juoksujalka vipattamaan

Can't back down anymore! Varattiin ja maksettiin Lauran kanssa viikonloppuna liput tämän vuoden Helsinki Midnight Runiin. Elokuun lopulla siis juoksen kymmenen kilometrin unelmajuoksun. Unelmajuoksun siinä merkityksessä, että muutama vuosi sitten olisin tikahtunut nauruun jo pelkästä ehdotuksesta.

Stadiumin 40-vuotis syntymäpäivät eivät olisi voineet sattua parempaan aikaan. -25% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista? I'm in fitness heaven! Pää pyörällä ja silmät päässä villisti pyörien kiertelin Stadiumin vaaterekkejä läpi. Aluksi lämmittelin treenivaatteiden puolella. Jotenkin onnistuin pitämään itsehillinnän tuon osaston suhteen ja lähdin tyhjin käsin suunnistamaan juoksupuolelle. Olo oli hieman orpo kun yksinäni ihan täytenä aloittelijana mietin, että mitä sitä nyt tarvitsisinkaan. Stadiumin myyjät ovat onneksi aina todella avuliaita ja osaavat hommansa (eikä ulkonäössä ole valittamista!). Eipä aikaakaan kun mulla oli koko setti kasassa!

Poistuin pikapikaa kassalle ja yritin olla puikuilematta enempää vaatteita. Kassallakin melkein suljin silmät kun odotin hirmuista lovea lompakkoon. Loppujen lopuksi 25% ale on kova ja olin tyytyväinen siihen tavaramäärään mitä hinnalla sain. Mun logiikkani tässä on pettämätön: Kelatkaa kuinka paljon mä säästin! ;)
Mun oli tarkoitus kuvata noi vaatteet itseni päällä, mutta sattuneesta syystä logiikka ei tänään enää pelannut ja ehdin heittää juoksukamppeet pesuun... Onneksi Stadiumin sivuilla on hyvät kuvat tuotteista (ei, ei, mä etsin vain ne mun ostamani tuotteet enkä vilkuilekaan muita!).


Juoksua en ole aikaisemmin "harrastanut", joten mulla ei ole koskaan ollut ihan oikeita juoksuvaatteita. Socin juoksusetti (takki+housut) sattui olemaan hyvässä tarjouksessa joten nappasin sen mukaani. Mun elämäni ensimmäiset juoksukamppeet?! Olen ehkä hieman ylpeä!Investoin myös uusiin urheiluliiveihin. Jo oli aikakin sillä aiemmat ovat jo hajoamispisteessä. Valikoimaa tutkailtuani päädyin Under Armourin liiveihin, joissa on vetoketju edessä. Vetoketju edessä kuulostaa ensin tosi hyvältä idealta kunnes alat pukea niitä päällesi ja taistelet vetoketjun kanssa rivitanssin alkeita harrastellen sovituskopissa. Nuo istuivat mulle kuin valetut ja mukaan ne tarttui kuitenkin.


Pakko myöntää, että tämä tarttui mukaani miltein pelkästään tuon ihanan värin perusteella! Vaaleansininen pipo <3 Perustelen tätä hankintaa kuitenkin sillä, että kevät on petollista aikaa ja jos lähden jatkossa lenkille kylmällä ilmalla on päätä suojattava.


Viimeisenä esittelen kaikista tärkeimmät ostokset: Juoksukengät. Really outside of my experience. Ilman erään henkilökuntaan kuuluvan herrasmiehen apua en olisi osannut valita oikeita kenkiä..
  
"Voisinko olla avuksi?" 
"Voi kiitos mielellään! Kaveri sai mut ilmoittautumaan tämän vuoden Helsinki Midnight Runiin. En ole koskaan kunnolla harrastanut juoksua eikä mulla ole siihen kunnon kamppeita."
"Okei. Osaatko sanoa millainen jalka sulla on, että osaan suositella hyvää kenkää?"
"Ihan täysi räpylä eli ei jalkaholvia ollenkaan ja hieman pronatoiva."
"Hehh tää kiteyttikin asian täydellisesti. Odotas niin mä näytän sulle paria eri mallia..." 

Nyt olen Asics Gel Conventor juoksukenkien onnellinen omistaja. Alla oleva kuva hieman valehtelee, toi pinkki väri on oikeasti paljon hienompi <3


Tänään mun uudet juoksukamppeet pääsikin heti testiin Lauran etsittäessä yhteistä lenkkiä. Ihan mahtava fiilis oli hieman tunkkaisen salin sijasta mennä korkkaamaan juoksukausi ihanassa auringonpaisteessa ja upouusissa kuteissa. Varsinkin kun Laura oli seurana tarkkailemassa mun juoksuani. Kuusi kilometriä meni alle kolmen vartin ja tällä hetkellä tuntuu/näyttää siltä, ettei mulle olisi tulossa rakkoja jalkoihin noista uusista kengistä!

Psst... Stadiumin ale on voimassa vielä muutaman päivän kaupoissa tai osoitteessa http://www.stadium.fi/
Jos et ole vielä jäsen niin älä huolehdi: Ostoksia maksaessasi voit liittyä jäseneksi samantien ja käyttää heti tuon 25% alennuksen. Kipin kapin ostoksille siis!

4 kommenttia:

 1. Toi juoksutakki on kyllä ihana! Kattelin itekkin vissiin tota samaista takkia liilanvärisenä, hyvinkään willassa se oli yhden ainokaisen päivän tarjouksessa kympillä... :D ei sitten tullut haettua kuitenkaan, ois varmaan pitänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollaiset superhypertarjoukset pitää aina kyllä käyttää hyväksi! :D

   Poista
 2. Nuo lenkkarit! 8) Sano miun sanoneen, että ei voi tulla kuin loistava HMR!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Arvaappa vaan tulitko sä heti mieleen kun noi lenkkarit näin? ;)

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)