torstai 20. helmikuuta 2014

1-vuotias blogini?!

Katsoin eilen kalenteria ja tajusin, että mun blogini täyttää 20.2 yhden (1) vuoden. Ihan käsittämätöntä! Pitkään olin miettinyt oman blogin perustamista ja vuosi sitten helmikuussa sain rohkaistua itseäni tarpeeksi. Laura tosin taisi hoitaa sen rohkaisun lähinnä heh...

Vuosi hujahti ihan hetkessä eikä oikein tunnu siltä, että niin pitkään olisin kirjoittanut. Alussa pelkäsin aiheiden loppuvan kesken ja huomasin monesti miettiväni, että voinko nyt tästä kirjoittaa kun en ole ammattilainen tällä alalla. Reippaasti päälle sata postausta on tullut kuitenkin kirjoitettua! Eikä yhtäkään postausta ole tarvinnut tehdä mitenkään pakolla, vaan juuri silloin kun on jotain asiaa mielessä ja aikaa käytettävissä. 

Aivan puhtaasti treeniblogiksi ei tämä blogi jäänyt niin kuin aloittaessani ajattelin. Toisaalta en näe sitä pahana asiana varsinkin kun yliopisto vie niin paljon aikaa elämässäni. Lisäksi olen huomannut, että tänne on ihan kiva höpötellä erilaista omaan elämään liittyvästä.

Ja mikä parasta: Olen saanut ihania lukijoita ja kommentteja! On niin paljon mielekkäämpää ja mukavampaa kirjoitella kun saa palautetta ja mielipiteitä kirjoituksistaan. Kommentin saatuaan tajuaa, että on ihmisiä joita nämä mun jutut kiinnostavat vaikkei välttämättä tunnetakaan kuin blogin kautta. Tosin bloggaamisen kautta on myös päässyt tutustumaan aivan ihaniin ihmisiin kasvotustenkin! :)

Kiitos kuluneesta vuodesta ja suunnataan katse eteenpäin!
Saa nähdä mitä tämän blogin seuraava vuosi tuo tullessaan...
Toivottavasti lisää uusia kokemuksia ja tuttavuuksia :)

Kuva

6 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotiaalle blogille :)

  VastaaPoista
 2. Onnea ihana blogi ja bloggaaja! <3

  Tuon kyllä huomaa, että siekään et väännä väkisin postauksia vaan kirjoitat silloin kun kirjoituttaa :) Se on ohjenuora, jota itekin oon noudattanut kun tiedän että lukijat kyllä aistii sen jos postaus on tekemällä tehty. Pidä siis tää nykyinen hyvä linjasi! :)

  Kivaa viikonloppua! <3

  http://annamuntreenaa.fitfashion.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon Anna! <3
   Samaan malliin jatketaan todellakin :)

   Poista
 3. Paljon onnea 1-vuotiaalle :) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Ihan kuin olisi toisen kerran omat synttärit vuodessa! :)

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)