maanantai 28. lokakuuta 2013

Pikaruokaa aasialaisittain

Olen pienestä lapsesta asti käynyt Forumin alakerrassa syömässä joka vuosi, välillä useammin ja välillä harvemmin. Vaahtosammuttimen kokoisena nappulana tosin suurimmat muistot jäivät mieleen alakerran ihanasta suihkulähteestä (jossa isäni mukaan meinasin aika moneen otteeseen pulahtaa).

Leuka loksahti siis aikalailla polviin asti kun tämän kuun alussa astellessani Forumiin, huomasin ettei suihkulähdettä enää ollut. Niin ja kaikkien ravintoloiden edessä oli vanerit?! Ja koko tila oli uudistunut ihanan vaaleaksi ja ilmavaksi? Mun todellisuudentajuni taitaa tulla välillä harmittavan jälkijunassa, olinhan kuitenkin jo pitkään sivusilmällä lukenut ilmoituksia Forumin uudistumisesta. Olipa kuitenkin virkistävä yllätys!

Lounasaika kun oli niin päätin käydä valitsemassa itselleni ruokapaikan kolmannesta kerroksesta, johon ravintolat ovat siirtyneet. Heti portaista päästyäni huomasin mielenkiintoisen uuden ravintolan Wok Up, joka lupaili tuoretta aasialaista ruokaa. Vatsa kurni jo sen verran etten halunnut pitkään odotella ruoan valmistumista joten päätin marssia sisälle.

Homma toimi hyvin yksinkertaisesti: valitset lisukkeen, raaka-aineen ja kastikkeen. Esimerkiksi itse valitsin nuudelin, härän ja sweet&sour kastikkeen. Lounastarjouksena wokki+ 0,4 dl juoma s-etukortilla on 10 euroa joten eipä ole paha! Tilauksen jälkeen annos tehtiin silmieni edessä ja sain itse laittaa lisukkeita päälle (valkosipulia, maapähkinöitä, sipulirouhetta...).

En millään pysty kuvailemaan ruokaa, se vaan oli niin taivaallista! Nälkäisyys ei tässä tapauksessa korreloi puolueellisesti asiaa vaan kävin myöhemmin hieman vähemmän nälkäisenä syömässä Wok Upissa ja aivan yhtä hyvää ruokaa sain jälleen.

Jos siis Helsingin keskustassa liikutte ja vatsa vaatii lämmintä pikaruokaa, niin tämä paikka on hyvä valinta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)