tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kyytiä corelle


Tää viikko ja kuukausi (miten ihmeessä voi olla jo heinäkuu?) alkoi eilen tunnin venyttelyllä, joten tänään oli korkea aika suunnata salin puolelle tekemään jonkinlaista treeniä. Pikaisen miettimisen jälkeen päädyin coren rääkkäämiseen. Muutaman minuutin "intervallisoudun" vedin treenisetin alle lämmöksi. Soutulaitteesta kun saa näpyteltyä esiin sellaisen wattitaulukon, josta näkyy soudun tehot niin olihan mun sisäisen lapsen pakko päästä kokeilemaan miten kovaa pääsee ;)

Soudun jälkeen oli tiukan puolituntisen treenin vuoro. Toistojen en niinkään kiinnittänyt huomiota vaan keskityin kunnolla lihasten työhön. Annoin vatsalihasten siis tehdä kunnolla töitä mm. pidentämällä rutistuksia ja jatkoin jokaista liikettä maksimitoistoin.

Tällä setillä mentiin:
Lantionnosto penkillä (pito ylhäällä muutaman sekunnin ajan)
Side crunch matolla
Istumaannousu painon kanssa
Crossover crunch
"Pumppaus" (yläselkä irti lattiasta)
Side crunch levypainoilla
Rutistus levypainon kanssa

Aikamoinen sillisalaatti treeniksi... Jokaista liikettä tein noin viisi minuuttia totaaliseen väsymiseen asti. Todella hyvän poltteen sain aikaiseksi tuolla setillä! BodyJamin aikana vasta huomasinkin kuinka hyvän. Afromeininki oli täyttä tuskaa ja ilmeet oli varmasti sen mukaiset :D Onneksi en tälläkään kerralla muistanut ottaa nilkkapainoja mukaan, vaikka niin oonkin uhkaillut. Jalat ei olisi nousseet enää lattiasta nilkkapainojen kanssa.

Nyt on aivan pakko suunnata sänkyyn nukkumaan. Vatsaa kihelmöi jo siihen malliin, että huomenna on oloja ja todennäköisesti pahoja sellaisia. Kynän nostaminen lattialta tekee jo nyt tiukkaa. Auts..

Hyvää alkavaa heinäkuuta kaikille!


2 kommenttia:

  1. Vatsalihasten kiduttaminen loppuun asti on kyl siistii! :D Tai lähinnä sen jälkeen, kun todella saa tuntee et on tehny ;) Oot kyl ollu ahkera. Mä oon tosi laiska vatsalihastreenaaja ja jos teen jo kakskin liikettä, niin se on tuplasti enemmän normaaliin verrattuna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin vaikee uskoa sua laiskaksi vatsalihastreenaajaksi Mine! Tänään oli kyllä hieman oloja. Töissä oli tosi mukanaa pumpun kanssa nostella lavoja ja pyöräilykin oli aika mielenkiintoista.. Sun pitää saada joku kaveri sun kanssa tekeen kunnon coretreenin!! :D

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)