keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Tammikuun Insta

Vuoden 2016 (alan osata jo kirjoittaa vuoden oikein!) ensimmäinen Instagram postaus! 

Seuraathan minua jo Instagramissa? 
@turunennoora

Sisko käväisi Lontoossa ja annoin uhkauksen, että takaisin ei ole tulemista jos en saa jotain pientä Victoria's Secretiltä! Oikeasti lupasin viedä hänet lounaalle jos saan myöhäisen joululahjan tuolta.

Uusia kenkiä talvea varten! Nyt kun se kerran alkoi ihan oikeasti. Viime vuonna olin heittänyt roskiin loppuunkulutetut nilkkurit ja ajatellut muistavani ostaa uudet ilman että laitan asian muistilapulle. No arvatkaa vaan muistinko kuin vasta nyt? Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...


Laura toi mulle aivan ihania tuliaisia USA:n matkaltaan! Olisitte vain nähneet sen mun hymyni kun sain noi tuliaiset sisältävän pussukan... :)

Vaikka hiusväri alkaa olla hieman faded-tyylinen, pidän siitä silti. Saa nähdä mitä keksin seuraavaksi!

Treat yourself!

Tämä on terveellinen herkku. Ihan oikeasti!

Alkanutta vuotta on tullut myös viikonloppuisin juhlistettua muutaman kerran. Kuinka en ole aikaisemmin tajunnut on the rocks-drinkkien mahtavuutta!

Omar käväisi eläinlääkärissä pahojen vatsavaivojen vuoksi ja joutui tiputukseen. Reipas poika jäi eläinlääkäriin kun olin pakotettu menemään yliopistolle pakolliselle luennolle. Arvatkaapa vaan kuinka keskittyneenä pystyin olemaan?!

Kaikesta huolimatta iloisin mielin uutta vuotta kohti! :)

2 kommenttia:

  1. Vou, tuo hiusten väri on hieno! Miltä nuo näyttää ponnarilla, siis meneekö eri värit silleen liukuen lomittain? :) Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! Ja juu se menee sillain hienosti lomittain! :)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)