keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Laatuaikaa & shoppailua

Lauantaista asti aika on mennyt kuin siivillä. Syy siihen on se, että hiihtoloman ansiosta olen päässyt viettämään aikaa serkkujeni kanssa. Serkkuni tulivat siis viettämään luokseni pidennettyä viikonloppua lauantaina ja lähtivät eilen tiistaina. Taattua laatuaikaa joka ikinen minuutti siis! Käytiin keilaamassa, syötiin ulkona, katsottiin elokuvia ja naurettiin rutkasti. Jälleen kerran yksi plussa lisää omakotitaloasumiselle: Voi nauraa keskellä yötä aivan sekopäisesti eikä kukaan tule valittamaan.

Lisäksi tuli hieman shoppailtua. Perjantaina tullut palkka kun poltti taskussa niin pitihän siitä päästä eroon...

Puoliksi tuo on totta. Se että palkkapäivä oli perjantaina siis! Serkkutyttöjen seurassa vaan on niin mukava kierrellä kauppoja ja juoruta niitä näitä samalla kun selailee tarjontaa.

Kookengän alesta löysin keinonahkaiset nilkkurit. Pohjat eivät ole aivan sileät, joten näillä pystyy kävelemään liukkaallakin kelillä. Sen verran ohuet ne ovat että niitä pystyy hyvin käyttämään myös viihteelle lähtiessä viikonloppuisin. Ei enää Converseja baariin!

 H&M aletankoja jälleen selaillessani löysin sattumalta aivan ihanan pitkän sinisen hupparin. Edessä käsille iso tasku ja hupussa ihanan pehmeä valkoinen sisus. Koristeena ihana kirjailtu W-kirjain. Ostin lisäksi H&M pitsiset sukkahousut. Saa nähdä kuinka kauan aikaa kestää ennen kuin ehdin hajottamaan ne...   

Koruvarastoja täyttelin sekä Vero Modasta ostamillani korvakoruilla, että H&M kultaisilla rannekoruilla ja sormuksilla.

Tälläisiä ostoksia tällä kertaa. Mitä mieltä olette?

2 kommenttia:

  1. Mikä-on-tuo-huppari?! 8) Vielä kun olisi olemassa kirkkaan pinkillä pohjalla niin olisi täydellistäkin tyädellisempi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiiih eikös olekin ihana? Ja nyt kun sanoit niin kyllä olisi kelvannut jos olisi kirkkaan pinkkinä ollut! Täytyypä laittaa asiakaspalautetta tästä... ;)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)