Treeniä edeltävä tankkausateria koostui tällä kertaa täysjyväpastasta, tonnikalasta, mozzarellasta ja pastakastikkeesta. Nopea ateria oli koossa viidessätoista minuutissa! Kiehautin pastan, laitoin päälle tonnikalan, osan mozzarellasta lämmitin pastakastikkeen seassa ja osan laitoin pasta-ateriani päälle kylmänä. Basilikaa en valitettavasti löytänyt mistään piristämään annosta... Piti hyvin kylläisenä ja kun vielä "jälkiruuaksi" vetäisi kunnon kupin lattea niin kyllä jaksoi salilla! Ja jos ihmettelette vihreän puuttumista lautaselta niin itse söin ne lounaalla sosekeiton muodossa ;)
Ja koska en halua heittää ruokaa roskiin niin viikonloppu oli hyvä syy käyttää loppu pastakastike pizzoihin. Mikä ihana tekosyy...! Pizzoista tuli kuitenkin omatekoisia kotzoneja valkosipulikastikkeella. Koska pitää niitä muutamia kunnon bulkkipäiviäkin olla, right?
Hyvää viikkoa kaikille! :)
Oho, näyttääpä kotitekoinen kotzone herrrkulta! :P Mitä kaikkea siellä on sisällä? :)
VastaaPoistaSalamia, mozzarellaa, fetaa ja ananasta. :)
Poista