sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Viikot ne vaan vierii

Nyt on vähän sellainen olo, että haluan höpötellä tänne puolelle postauksen muodossa menneestä viikosta jotakin. Mieleen ei tällä hetkellä tule mitään yhtä tiettyä aihetta, joten tästä tulee ehkä hieman sillisalaattia (josta puheenollen jouluun on muuten enää tasan yksi kuukausi ja yksi päivä!).  

Vierähti jälleen yksi viikko ihan liian nopeasti. Olen vieläkin 24/7 uppoutunut tenttikirjoihin, joten ei ihme että aika lentää. Vielä pari viikkoa kun pinnistelee niin alkaisi joululoma. Paitsi että sain koululta pienen "joululahjan" ja menen vielä uusintatenttiin 19.12. Loma olisi muuten tarkoitus käyttää töissä, nukkuessa ja treenatessa! Ensi vuoden lukujärjestystä en ole vielä suunnitellut, mutta jo tässä vaiheessa olen sitä mieltä etten tee siitä aivan yhtä tiukkaa kuin tämän syksyinen. Ellen sitten keksi "ylimääräisiä ja hauskoja" monen sadan sivun kirjatenttejä luettavaksi... :D


Kaikki, jotka lukevat tentteihin tai kokeisiin tietävät, että jossain vaiheessa motivaatio alkaa hieman lipsumaan. Lukeminen ei vain edisty ja kaikki muu olisi niin paljon mielenkiintoisempaa. Vaikka lattialistojen puhdistaminen sillä hammasharjalla. Koirat ovatkin saaneet hurjasti enemmän lellittelyä osakseen (niitähän se ei todellakaan haittaa). Eilenkin sain paljon aikaiseksi tenttiin lukiessani: kaksi kattilallista kurpitsa-bataatti-sosekeittoa! Paloittelin osan kurpitsoista pakkaseen myöhempää käyttöä varten. Joulun alla voisin kokeilla tehdä kenties kurpitsaista gratiinia :)


Vähän aikaa sitten bongasin Urtekramin Thaimausteen kaupan hyllyltä. Sen sisältö kuulosti niin hyvältä, että oli pakko napata se mukaan: Himalajasuola (30 %), curry* (kurkuma*, juustokumina*, korianteri*, keltainen SINAPPI*, paprika*, fenkoli*, valkosipuli*, mustapippuri*, nelimauste*), korianteri*, sitruunaruoho*, inkivääri*, valkosipuli*, chili*.  (* = Luomu.) Toisen sosekeitoista maustoinkin tällä seoksella. Ajattelin myös maustaa esimerkiksi paistettuja nuudeleita tai salaattiin tarkoitettuja kananpalasia tällä.


Lumi tuli vihdoinkin tänne, vaikka USA taisikin varastaa suurimman osan siitä heh! Monet tuntuvat nauravan USAN tilanteelle kun ne siellä ilman nastarenkaita ja ns huonoin varustein kulkevat, mutta jos tännekin tulisi puolentoista metrin kinokset aivan yhtäkkiä niin eipä asiat täälläkään päin rapakkoa kunnolla luistaisi (anteeksi sanamuoto). Omar on kuitenkin aivan innoissaan jo tuosta pienestä lumimäärästä ja juoksee hulluna ninjana ympäriinsä lumisten pallojen perässä. Itsekin katselin tänään innostuneena josko sitä pian heittäisi pinkit nastat kiinni kenkiin ja lähtisi kokeilemaan juoksua ulkoilmaan. Nyt olisi juuri sopiva ilma ulkona kun on vain muutama pakkasaste!


Miten teillä on mennyt? Kuinka moni on innoissaan lumesta? Miten ovat treenit sujuneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)