sunnuntai 30. marraskuuta 2014

15 Things

Laura teki vime viikolla postauksen, jossa kertoi 15 outoa asiaa itsestään. Lopussa Laura kannusti tekemään samanlaisen postauksen itsestään, joten päätin itsekin tehdä samanlaisen. Tässä siis viisitoista outoa/ ei ehkä niin ennalta arvattavaa faktaa minusta:

- Pienenä suosikkiammattejani olivat astronautti ja arkeologi. Tutkin taivasta ja yritin laskea kaikki tähdet sieltä (päädyin aina eri tulokseen). Takapihan metsä on edelleen täynnä kuoppia kun yritin etsiä sieltä aarteita ja kultaa.

- Olin pienenä enkelimäinen kauhukakara. Naapurin pojan kanssa tuli ryömittyä metsät läpi ja tehtyä kaikkea kivaa (joita ne vanhemmat sanoi kielletyiksi, mutta nehän oli juuri hauskimpia juttuja!).

- Olen jääräpään, perfektionistin ja yllytyshullun outo yhdistelmä. Tämä saa minut stressaamaan liiaksi turhia asioita kuten tenttejä, mutta toisaalta ylittämään itseni kuten juoksemaan Helsinki Midnight Runin. Jonka Laura juoksee mun kanssa ensi vuonna...!

- Lukioikäisenä en voinut kuvitellakaan jonain päivänä salin olevan minulle kuin toinen koti. En voinut sietää ajatusta painojen nostamisesta ja hikoilemisesta. Kun eihän siinä mitään kivaa ole!? Nykyään ajatusmaailma on hieman erilainen.


- Olen pienestä pitäen rakastanut käsitöitä. Kaikenlaista on tullut harrastettua keramiikasta huovuttamiseen. Edelleenkin olen aivan yhtä innoissani joulun lähestyessä, sormet glitterissä ja liimassa.

- Suoritin käsityöpainotteisen lukion, eli yhden periodin vuodesta käytin artesaanilinjalla ammattikoulussa. Halusin suorittaa lukion kolmessa vuodessa, joten tämä tarkoitti opiskelemista kesälomia myöten sekä itsenäisiä kursseja.

- En ole koskaan kokenut ns. vauvakuumetta tai tarvetta ryhtyä äidiksi. Edelleenkin olen sitä mieltä että vauvat ovat ihan ok - kunhan eivät ole minun. Mutta koirille, kissoille tai kaneille lepertelen vaikka päivät pitkät putkeen.

- Mietin ihan liian paljon mitä ihmiset mieltä ihmiset ovat minusta. Hiusteni, lävistysteni ja tatuointini suhteen en kuitenkaan uhraa ajatustakaan sille, mitä muut ajattelevat vaan olen ylpeästi oma itseni. Jos joku ei satu pitämään vaaleanpinkeistä tai räikeän violeteista hiuksistani on se oma vahinko. En koskaan pystyisi esimerkiksi työskentelemään työpaikassa, jossa minulle sanottaisiin että värjää hiuksesi toisenlaisiksi.- Rakastan Runescapen ja Simsien pelaamista.

- Tykkään katsella silloin tällöin Jersey Shorea ja Keeping up with the Kardashiansia. Ne ovat vain niin naurettavan hyviä televisiosarjoja!

- Paras televisiosarjani on mielestäni Criminal Minds. Vaikka sen jaksoissa näkyisi vaikka kuinka paljon verta ym. pystyn syömään samalla hyvin. Mutta apua jos ruutuun ilmestyy yksikin Walking Deadin zombie niin menetän ruokahaluni. Tästä voittekin päätellä etten siedä ollenkaan kauhuleffoja tai -sarjoja. En nuku niiden jälkeen ollenkaan pitkään aikaan kun kuvittelen koko aika hirviöiden hyökkäävän kimppuuni.

- Oma puutarha on mun jokavuotinen projekti. Kurpitsoita yms tulee runsaasti, sillä keväisin istutan kaikki ostamani siemenet jos kaikki vain eivät alkaisi itämään. Ja kun ne (ihan kaikki siemenet) itävät, niin yhtäkään taimenpoikasta en halua heittää hukkaan. Äidillä menee alkukesästä hermo kun levittelen istutussäkkejä pitkin pihaa.


- Haluaisin jonakin päivänä kokeilla reilaamista. Tämä idea tuli mieleeni jo lukiossa, mutta jotenkin sen toteuttaminen on jäänyt. Reilaamisen lisäksi olen jo pitkään miettinyt, että olisi mahtavaa ottaa lentolippu Tulimaahan (Etelä-Amerikan eteläisimpään kärkeen) ja tulla sieltä liftaamalla Yhdysvaltoihin asti.

- "Kun minusta tulee iso", en halua vain yhtä työuraa vaan haluan monia erilaisia töitä. Olen kiinnostunut niin monista asioista, että haluan kokea elämäni aikana mahdollisimman paljon.

- Haluan tehdä tulevaisuuden töissäni asioita, joista on hyötyä ja apua mahdollisimman monelle ihmiselle.

Tuliko nämä teille yllätyksenä vai oliko tuttuja asioita? Kommenttiboksi on vapaa myös teidän hassujen ja hauskojen faktojenne suhteen :)

4 kommenttia:

 1. Criminal Minds rules!!! :D En vaan tykkää kun popula vaihtelee siellä, haluaisin että siellä olis aina vain ne yhdet ja samat (Hotch, Rossi, Reid, Morgan, Prentiss, Garcia ja JJ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Se on niin mahtava sarja! Olis tosi kiva jos niissä tosiaan pysyisi se sama ryhmä, ne on niin parhaita! Nyt kun on ollut niin paljon tenttejä niin ei ole ehtinyt paljoa katsoa noita, ja jos on ehtinyt telkun eteen niin mieluummin oon nauranut joillekin aivot narikkaan sarjoille :D

   Poista
 2. "- Lukioikäisenä en voinut kuvitellakaan jonain päivänä salin olevan minulle kuin toinen koti. En voinut sietää ajatusta painojen nostamisesta ja hikoilemisesta. Kun eihän siinä mitään kivaa ole!? Nykyään ajatusmaailma on hieman erilainen." Hahah, just näin! :D Voi apua meidän kanssa!

  ps. Noora oot ihana just tuollaisena, joten ihan oikeutetusti saat ollakin ylpeä itsestäsi! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi jos meidän aikaisemmat minämme näkisi meidät juuri nyt. Voisi siinä olla leuka lattiassa asti!

   PS. Kiitos Anna, aivan samaa mieltä olen sinusta <3

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)