torstai 26. syyskuuta 2013

Grand Opening of...

...Stadium Kamppi!

Tätä on jo pitkään odotettu! Tarkalleen ottaen siis olen salaa toivonut, että myös Kamppi saisi oman Stadiumin myymälänsä ja arvatkaa vain tekikö mieli kiljua riemusta kun alkuviikosta näin Kampin kauppakeskuksessa tutut juoksuradat lattialla? Tänään oli liikkeen avajaiset ja niissä oli koulukiireistä huolimatta pakko piipahtaa.

Ensimmäisen käyntikerran vaikutelma oli mahtava. Kaikki paikat kun hehkuivat uutuutta ja valoisuutta. Pää pyöri kuin pöllöllä ympäriinsä tuijotellessani niitä kaikkia tuotteita. Alakerrassa oli lasten vaatteita sekä naisten vapaa-ajan vaatteita, loput ihanuudet löytyivät yläkerrasta. Liikkeeseen oli hyvin saatu mahdutettua paljon tavaraa, kuitenkin selkeästi järjesteltynä!

Jottei aivan liian siirappiseksi tämä pikapostaus menisi niin pakko suoraan todeta tämä: Jos omistat yhtä lyhyet hermot kuin minulla niin avajaispäivä ei välttämättä ole se paras aika käydä tutustumassa uuteen kauppaan. Kiilusilmäistä väkeä oli niin paljon, että liikkuminen oli aika vaikeata. Kenkien luokse en uskaltanut mennä (tosin sinne olisi päässyt vain kyynärpäiden kanssa) ja odotin tuskastuttavan monta minuuttia sovitukseen päästäkseni. Siinä vaiheessa hikeä oli sen verran paljon pinnassa etten jaksanut jäädä mietiskelemään pitkäksi aikaa ostanko vai enkö. Minuutissa taisin olla ulkona kopista ja kassan kautta ulos.

Ensi viikolla taidan ehkä uskaltaa käydä siellä uudestaan niin rauhassa saa tutustua tarjontaan. Todella tyytyväinen olen kuitenkin tämän päivän ostokseeni :)

Eräällä koulun kurssilla opin, että itsensä lahjominen (tavalla tai toisella) on erittäin tärkeää säilyttääkseen kunnollisen opiskelumotivaation. Tunnollisena maantieteen opiskelijana teoriaa pitää kuitenkin itse tieteellisesti testata... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)