tiistai 27. elokuuta 2013

Mañana

Why do today what you can do tomorrow?...

Toinen kesälomani töistä lähti virallisesti eilen käyntiin venyttelyjen ja hyvän komedian seurassa. Kroppaa availtuani käperryin teekupin kanssa nojatuoliin peiton alle ja tunnit kuluivat nopeasti kun vuorottelin leffan katselun ja geologian lukemisen välillä. Kun homma sujui niin sutjakasti, niin miksi sitä olisi noussut ja lähtenyt salille hikoilemaan. Kesti pitkälle iltapäivään ennen kuin sain itseäni niskasta kiinni ja lähdin salille kuten olin suunnitellutkin. 

Lämmitellessäni päivän treeniä varten aloin miettiä miten voikaan olla niin helppoa työntää tehtäviä seuraavalle päivälle (epämiellyttäviä tehtäviä siis, jos joku tarjoaisi etelän matkaa tälle päivälle niin tuskin sitä sanoisi että mañana!). Huomisen koittaessa työt voi jälleen siirtää seuraavalle päivälle ja sitä seuraavalle... Jos tekisi huomenna tämän homman niin tänään olisi vapaapäivä ja ehtiihän sitä viimeisenä päivänä tehdä kaikki asiat aivan hyvin. Deadlinen lähestyessä onkin sitten kiva painaa paniikissa ja hermoromahduksen partaalla duunia...

True or not...? :D

Yritän usein tehdä työt mahdollisimman pian, ettei ne kasaantuisi ja koska voisin pitää vapaata ne tehtyäni. Tässä on kuitenkin vaikea pitäytyä varsinkin jos olisi jotain "parempaa" tekemistä juuri silloin. Vetoan mielessäni siihen, että mun on pakko lepäillä tässä niin jaksan sitten tehdä tuon ja tuon ärsyttävän tehtävän. Kotitöissä tää on välillä liiankin tuttua puuhaa, koulumaailmassa ei niinkään. Tämä johtuu lähinnä siitä, että hamuan itselleni niin paljon tekemistä, jotka on (omasta mielestäni) pakko saada alta pois heti eikä loppujen lopuksi sitä luppoaikaa jää paljoakaan.

Jokainen tekee asiat omalla tyylillään enkä tuomitse tai väitä että oma tapani olisi se paras tai ainoa oikea. Olisi kiva tietää millaisia ajatuksia muilla on tästä asiasta? :)

Tsätä tesktistä ei ehkä tullut niin selkeä kuin olin ajatellut. Ajatus pyöri niin sitkeästi päässäni, että se oli vain pakko saada vuodatettua johonkin. Ja nythän siihen oli aikaa kun olen monen tunnin siivouksen tänään jo tehnyt. Loppupäivän voin siis vaan maata sängyssä mitään tekemättä!! Just kidding... Tiistain iltadiskoa ei voi jättää välistä ;D


 ...Why do tomorrow what you can do today?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)