sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

#Onnenonkija

Multa kysyttiin vuoden alussa, mikä on viimeisin leffa minkä olen leffateatterissa nähnyt. Epätoivoisesti yritin kaivella muististani vastausta tähän pitkän tovin. Ilme varmaan paljasti kysymyksen vaikeuden, joten ennen kuin ehdin vastata, sain lisäkysymyksen: Niin milloin siis oot ollut viimeksi leffassa? Eipä siihenkään löytynyt helppoa vastausta pääkopastani. Tarkan epätarkasti vastattuna en varmaan kertaakaan muutamaan VUOTEEN?!

Siitä keksinkin itselleni yhden mun tän vuoden tavoitteista. Käydä useammin leffassa. Varsinkin kun vielä voin opiskelijana hyödyntää Finnkinon opiskelija-alennuksia. Vähän aikaa sitten kävin yksikseni katsomassa How to be single- leffan popparilla, suklaalla ja limulla varusteltuna. Teatterin tuolista noustuani annoin itselleni sapiskaa mentaalisesti: Kuinka oon voinut unohtaa leffassa käymisen ihanuuden näin pahasti?

En voinut siis kieltäytyä kun Laura ehdotti, että käytäisiin katsomassa kotimainen Onnenonkija-komedia heti sen ensi-illan 25.3 jälkeisenä päivänä. Saisin pidennettyä tavoitelistaani, samoin Laura sillä hän oli päättänyt saada mut raahattua suomalaiseen leffaan. Erehdyin joku kerta mainitsemaan hänelle ettei suomalaiset leffat tai musa oikein sytytä mua ja Laura onkin siitä asti vannonut raahaavansa mut seuraamaan jotain suomalaista esitystä.

Onnenonkija kertoo bloggaajatytöstä joka ei osaa olla köyhä ja kultalusikka suussa syntyneestä pojasta joka ei osaa olla rikas. Bloggaajalle mielenkiintoinen aihe, epäilin siltikin kuinkahan viihtyisin leffassa. Yllätin kuitenkin itseni jälleen: Nautin aidosti leffasta. Voi se suomalainenkin elokuva olla oikeasti hyvä. Monen monta kertaa tuli naurettua ja aika vain lensi. Leffaillan kruunasi juuri kyseiseen leffaan sopiva seura ja yhdessä jaettu poppari!

Katsokaa alla oleva traileri ja eksykää tekin leffateatteriin!

2 kommenttia:

  1. Mie käyn melko harvoin elokuvissa, mutta suomalaiset leffauutuudet pyrin käydä ainakin pääosin kaikki katsomassa :) Tää Onnenonkija kiinnostaisi ihan jo teemansa vuoksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin tuossa kiehtoi juuri toi teema. Ketä bloggaajaa nyt ei kiinnostaisi hih? Sun on aivan pakko käydä katsomassa tää Anna! :)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)