sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Joulukuun Insta

Selaillessani Instagramin kuvia näin laittaneeni sinne joulukuun ensimmäisenä päivänä kuvan lumettomasta maisemasta. Nyt ulos katsellessa on onneksi aivan toisenlaiset maisemat: mikä puuterilumisatumaa! Juoksulenkkarit on aika vaihtaa talviversioihin siis. Tuota lumetonta kuvaa en halunnut tänne blogin puolelle tuoda kuitenkaan, yritän niin unohtaa sen ettei saatu nauttia valkoisesta joulusta! Mutta olipa joulukuussa sen verran tekemistä ja muuta mukavaa ettei kuukausi todellakaan piloilla ollut lumettomanakaan.

 Mulla taitaa olla joka kuukausi joku ulkoilukuva koirista Instassani jostain kumman syystä...

Joulun jälkeen terveelliset syömiset meni vähän... Noh... Koko aika tuntui olevan viikonloppu joten herkkuja tuli syötyä. Joulukuun alussa vielä jaksoi syödä terveellisesti, itseasiassa kokonaisen viikon söin pelkkää salaattia lounailla ja muutenkin terveellisesti niin tasapainoisestihan se loppujen lopuksi meni eikö niin?

Pimeällä otettu kuva pihan värikkäistä jouluvaloista. Eipä näytä niin pahalta. Jossain vaiheessa taidan kyllä säästää ihan kunnon järkkäriä varten!

Lauran ollessa matkoilla olen saanut hoitaa näitä kolmea ihanaa pupua. En kestä kuinka suloisia ja höpsöjä nämä osaavat välillä olla! Aamiainen on useaan otteeseen meinannut mennä väärään kurkkuun näiden touhuja katsoessani...

Sain otettua itseäni niskasta kiinni ja vietin iltapäivän parhaan ystäväni kanssa, joka värjäsi blondit hiukseni enemmän minunlaisemmiksini. Nyt ei tunnu olo enää oudolta katsoessani peiliin vaan ihanan kotoiselta! Salin puolella taas saa katsoa useammin peiliin, että missä kohtaa valuu sinistä ja missä violettia hikeä.

Stockmannin jouluikkunat luovat joulutunnelman joka vuosi, oli sitten lunta ulkosalla tai ei!

Ensimmäiset kokeilut raakasuklaan saralla. Nam!

 Uudenvuodenaatto meni tänä vuonna kotona. Kaikki valot päällä ja televisio pauhasi, jottei Tico pelkäisi niin hirveästi raketteja. Koska hän on sitä mieltä, että mitä korkeammalla sen turvallisempi niin: aluksi maattiin lattialla, sitten hypättiin mun viereen nojatuoliin ja vielä käsinojalle... Ja kyllä tiibetinspanieli mahtuu istumaan myös ihmisen olkapäällä, jos olette ikinä sattuneet miettimään sitä!

Instagramini on @turunennoora 
See you there! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)